Zoek jij een motorrijschool in Den Haag?

Misschien ben jij één van de velen, die stiekem droomt van urenlang toeren op de motor. De heerlijke rust die je overvalt als je op de motor zit, de vrijheid die je voelt, de zon op je gezicht… Motorvakanties die je kunt gaan boeken… Je ziet het al helemaal voor je! Ook voor je woon-werkverkeer is de motor soms een perfecte optie: je omzeilt files, parkeren is een stuk makkelijker… Alleen maar voordelen dus! Alleen moet je nog wel ‘even’ je motorrijbewijs halen…Omdat je in de omgeving van Den Haag woont, zoek je een motorrijschool in Den Haag, die jou leert om veilig en vol zelfvertrouwen op de motor rond te rijden. Misschien heb je al weleens gekeken welke motorrijschool in Den Haag aan je wensen voldoet en welke goed bekend staat. Er zijn meerdere scholen, dus hoe weet je nou welke je moet kiezen? Stop met zoeken: Delfin is dé motorrijschool in Den Haag die aan al jouw wensen voldoet!

Delfin: jouw motorrijschool in Den Haag

Bij Delfin, een ervaren motorrijschool in Den Haag, weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt om je motorrijbewijs te halen. Delfin biedt:

  • Professionele lessen van goed opgeleide, ervaren instructeurs
  • Lessen in jouw tempo en aangepast op jouw behoefte
  • Veel aandacht voor veiligheid, maar óók voor plezier
  • Een spiksplinternieuwe Suzuki sv650 waar je op lest
  • Nieuwe kleding en helmen die je kunt lenen
  • Makkelijk bereikbaar via afslag Delft-Noord
  • Aantrekkelijke korting voor studenten
  • Een proefles voor maar € 2,50!

Delfin gaat daarbij gestructureerd te werk en werkt met een instructiekaart. Hierop staat jouw persoonlijke lesplan en steeds wordt keurig bijgehouden hoe je vordert en waar nog aandacht aan gegeven moet worden. Je kunt dit dus nauwkeurig volgen en je weet precies hoe het ervoor staat. Langzaam maar zeker worden de lessen – aangepast aan jouw tempo – dus een graadje moeilijker. Zonder veiligheid uit het oog te verliezen natuurlijk! Kortom: gewoon een hele professionele motorrijschool in Den Haag!

Waar wacht je nog op? Laat je droom uitkomen!

Hoe vaak gebeurt het niet dat we dromen en fantasieën hebben, maar ze direct weer van tafel vegen? Laat dat niet gebeuren: als het jouw droom is om motorrijles te nemen, dóe er wat mee en laat die kans niet aan je voorbijgaan! Maar de het wel bij de leukste motorrijschool van Den Haag. Henk (51) had al sinds zijn 20e (!!) de droom om zijn motorrijbewijs te halen. Maar steeds schoof hij zijn dromen weer van tafel. Hij was te druk met werken, vond het moeilijk om hierin te investeren, had ook nog wat andere hobbies…. Maar het bleef knagen en steeds kwam het weer terug. Tot zijn vrouw hem voor zijn 50e verjaardag een proefles motorrijden kado gaf bij Delfin. “Het was zó fantastisch! Na die eerste les was ik zo blij als een kind en heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben begonnen met lessen en inmiddels heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Delfin! Ik woon in Den Haag en het was dus perfect om een motorrijschool in Den Haag te hebben. Ik kan Delfin iedereen aanraden!” Henk heeft overigens meteen een toervakantie met 2 vrienden geboekt, die ook hun motorrijbewijs hebben gehaald. “Die vrijheid die je dan ervaart, op de motor, wind en zon op je gezicht, die is goud waard! Ik ben m’n vrouw eeuwig dankbaar voor die proefles – ik had het al veel eerder moeten doen!”. Als je enthousiast geworden bent, kijk dan voor meer info eens op rijschooldelfin.nl en meld je aan bij deze professionele motorrrijschool in Den Haag!