Wilt u ook uw vocht in de muur oplossen?

Wij hebben onlangs gemerkt dat een van onze muren in ons huis heel erg vochtig is. Dat is iets wat heel erg vervelend is omdat het namelijk het behang van de muur weekt. Wij hadden hier heel mooie behang op aangebracht, maar door het vocht in de muur, is dit behang eerst helemaal gaan schimmelen en nu valt het er zelfs af. Dat schreeuwde dus om een oplossing en wij hebben gekeken hoe wij dit konden aanpakken. Wij hebben toen gekeken hoe wij het vocht in de muur oplossen konden. Dat bleek echter een lastige klus te zijn. Als je namelijk het vocht in de muur oplossen wilt, dan moet je van goede huize komen. Het is niet voldoende om te zorgen dat de muur goed droogt, omdat het vocht gewoon weer terugkomt. Wij hebben gekeken wat er allemaal aan de hand was en toen zagen wij dat onze dakgoot water liet lekken in de binnenmuur. Dat bekende dus dat wij dit moesten oplossen. Toen wij daar mee bezig waren, zagen wij dat de muur echt heel erg nat was en dat er dus een professional moest komen kijken om te zien hoe wij het vocht in de muur oplossen konden. Wij hebben toen gekeken waar wij moesten zijn om met een expert in contact te komen en zo kwamen wij uiteindelijk bij de mensen van Koster terecht. Deze mensen zijn gespecialiseerd in problemen die voortkomen uit het feit dat je een natte muur hebt. Wij hebben aangegeven dat wij graag het vocht in de muur oplossen wilden. Zij hebben toen gekeken hoe wij dit het beste konden doen. Ik moet u zeggen dat ik heel blij ben dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen omdat zij ons heel erg goed hebben kunnen helpen. Zij hebben namelijk het vocht in de muur oplossen kunnen en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. Ik zal u uitleggen hoe zij dit gedaan hebben. Ik ben uiteraard geen expert, maar ik kan u wel zeggen dat wij inmiddels geen vochtprobleem meer hebben. 

Deze mensen konden voor ons het vocht in de muur oplossen

Toen wij de mensen van Koster Afdichtingssystemen inschakelden, was het ons al snel duidelijk dat zij veel voor ons konden doen. Wij hebben daarom gekeken wanneer zij voor ons aan de slag konden om het vocht in de muur oplossen te gaan. Wij hebben gemerkt dat zij altijd wel ergens een gaatje in hun agenda hebben waardoor je altijd snel aan de slag kunt gaan om je probleem aan te pakken. Wij hebben gezien dat deze mensen heel goed zijn in het vocht in de muur oplossen. Zij hebben allerlei apparaatjes in de muur geplaatst en die hebben het vocht toen allemaal uit de muur gehaald. 

Ons probleem is opgelost

Wij hebben inmiddels de oplossing voor ons probleem gevonden en dat was iets waar wij niet meer op gerekend hadden. Wij zijn dus heel blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden omdat:

  • Deze mensen een heel goede oplossing hebben aangedragen 
  • Wij voor een heel goede prijs zijn geholpen 
  • Onze muur inmiddels weer helemaal in oude en goede staat is

U merkt het: ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en raad haar aan iedereen van harte aan.