Wilt u katoenen tassen bedrukken laten?

Eens per jaar sturen wij alle klanten waar wij het afgelopen jaar zaken mee hebben gedaan, een kleine attentie om hen te bedanken voor de samenwerking. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten te vriend te houden en daarom doen wij altijd ons best om mooie geschenken te bedenken. Wij zijn werkzaam in de duurzame sector, dus wij willen ook graag duurzame geschenken geven aan de mensen met wie wij in het verleden gewerkt hebben. Wij hebben dit jaar gekeken of wij ergens katoenen tassen bedrukken konden. Wij hebben namelijk een vergadering gehad om te bekijken wat wij onze klanten zouden willen sturen en toen kwamen wij op het idee dat katoenen tassen bedrukken heel leuk zou zijn. Heel veel mensen lopen namelijk met dergelijke tasjes rond en als wij voor hen katoenen tassen bedrukken konden laten, zouden wij hen waarschijnlijk heel blij kunnen maken. Wij wilden namelijk graag iets geven dat ook daadwerkelijk gebruikt zou kunnen worden want als je iets nutteloos geeft, dan heeft het weinig zin om daar geld in te steken. Vandaar dat wij blij waren dat wij al snel tot de conclusie waren gekomen dat katoenen tassen bedrukken laten interessant voor ons zou kunnen zijn. Wij hebben vervolgens gekeken waar wij deze katoenen tassen bedrukken laten konden. Wij wilden graag met een bedrijf zaken doen waar duurzaamheid ook hoog in het vaandel stond en dus zijn wij meteen op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Wij kregen te horen dat wij een keer naar de site van greengiving moesten gaan kijken. Hier kon je namelijk voor een goede prijs katoenen tassen bedrukken laten en dat was precies wat wij graag wilden. Wij hebben daarom meteen even een kijkje genomen op de site van deze mensen om te zien wat wij hier allemaal aangeboden kregen. Toen wij zagen wat wij hier allemaal konden laten maken, was het ons meteen duidelijk dat wij niet langer meer verder hoefden te zoeken. 

Wij lieten hier prachtige katoenen tassen bedrukken

Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die wij via greengiving.nl allemaal aangeboden kregen en wij zagen dat wij hier heel mooie katoenen tassen bedrukken laten konden. Wij hebben daarom meteen gekeken naar de mogelijkheden om hier een bestelling door te geven. Wij hadden al een mooi ontwerp laten maken, dus dat zat wel snor en dus konden wij meteen een opdracht doorgeven. Voor de zekerheid hebben wij nog even gebeld met een adviseur van dit bedrijf om er zeker van te zijn dat alles in kannen en kruiken zat en dat was heel prettig. 

Onze tasjes zijn prachtig geworden!

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken want wij hebben hier heel mooie tasjes kunnen laten maken. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het resultaat en wij kijken er naar uit om de tasjes aan onze klanten te mogen uitdelen. Kortom:

  • Wij zijn hier heel goed geholpen 
  • Wij hebben heel mooie tasjes kunnen laten maken 
  • Wij hoefden voor dit alles niet veel te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op greengiving.nl.

Lees meer…