Wilt u graag een webwinkel? Gebruik dan Magento

Hebt u een website gebouwd of laten bouwen? Maar is er nog geen webwinkel ingebouwd? Dan kunt u heel wat klanten mislopen. Mensen gaan liever naar de concurrent als ze naar uw fysieke winkel moeten komen of als het bestellen erg omslachtig is. Laat dit niet gebeuren en kies voor magento. Magento is een open source platform waarmee wij van jaagers.com snel een webwinkel kunnen bouwen. Het is nogal uit de tijd om niet via het internet uit te breiden. Misschien hebt u slechts 1 of meerdere panden in een bepaalde provincie of streek. Hoe kunt u dan het beste nieuwe bezoekers werven? U kunt naar de jaarbeurs of reclame maken. Maar een website trekt de meeste bezoekers. Als iedereen in Nederland uw site kan bezoeken en snel iets kan bestellen via de webwinkel, dan hebt u een grote reikwijdte gecreëerd die u veel winst kan opleveren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kies dan voor magento van Jaagers. Wij kunnen vrijwel elke website van een webwinkel voorzien. Vraagt u gerust naar de voorwaarden of vraag een offerte aan. Reken er maar op dat u waar krijgt voor uw geld. Omdat wij diverse pakketten aanbieden is er voor ieder budget wat wils en bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee.

Dankzij Magento kan iedereen voordelig online winkelen

We hebben het tot dusver gehad over de voordelen van magento voor de klant. Waarom zou u hier in investeren als het u veel werk gaat opleveren? Niets is minder waar! Sterker nog, u hebt er minder werk van dan welk ander systeem dan ook.

  • Is het nu het geval dat u iedere bestelling persoonlijk moet afhandelen?
  • Krijgt u bestellingen per e-mail binnen en is er veel mailverkeer over en weer tot de deal beklonken is?
  • Hoort u klanten vaak klagen over het gebrek aan een webwinkel?

Als dit de geluiden zijn dan kunt u beter overstappen op magento. Want dankzij dit systeem kunt u snel en eenvoudig zonder te hoeven coderen veranderingen doorvoeren op uw website. U hebt immers een continu veranderend aanbod. Wellicht dat producten verdwijnen voor nieuwere producten, dat u kortingen en andere acties wilt weergeven en natuurlijk de webwinkel wilt voorzien van mooie foto’s en beschrijvingen. Dan is magento wat u zoekt want zelfs een digibeet zou nog met magento uit de voeten kunnen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw site wordt omgetoverd tot multifunctionele webwinkel. Wij willen graag uw partner zijn dus vraag ons gerust om een offerte. We kijken even rond op uw huidige site en kunnen u deze middag nog een offerte opsturen. Het is dan aan u om hier al dan niet akkoord mee te gaan.

Wij kunnen dit voordelig op uw website implementeren

Dankzij magento kan iedere bezoeker van uw website direct tot aankoop overgaan. Alles werkt vanaf nu digitaal. Het enige dat u nog moet doen zijn de bestellingen inpakken en versturen. Zorg er dus voor dat u altijd een goedgevuld magazijn hebt. Komt u eerst eens bij ons langs op een van onze kantoren in Zwolle, Amsterdam of Nijmegen. Hebt u daar geen tijd voor of is het net iets te ver weg? Dan kunt u ook alles digitaal regelen. Stuur bijvoorbeeld een e-mail of bel ons eens tijdens kantooruren op. We hebben diverse awards gewonnen, waaronder een award voor onze vaardigheden met betrekking tot de magento implementatie. We willen u van begin tot eind met het project helpen. En ook nadien kunt u ons blijven betrekken met de ontwikkeling van uw website zodat we er samen een groot succes van kunnen maken.