Wil jij een verhuislift huren? 

Verhuizen is natuurlijk altijd een heel karwei. Of je nu gaat verhuizen omdat je je ouderlijk huis verlaat, of omdat je gaat samenwonen, verhuizen is altijd een flinke klus. Er moet van alles gedemonteerd en opnieuw gemonteerd worden, er moet gesjouwd worden met meubels en dozen, alles moet worden ingepakt en ook weer worden uitgepakt en je moet helemaal opnieuw beginnen met het inrichten van je eigen plekje. Als je daarbij ook nog eens op een hogere verdieping moet zijn, is het al helemaal lastig. Al die zware meubels en dozen moeten dan ook nog eens helemaal naar boven. Je kunt natuurlijk alles door het trappenhuis naar boven tillen, maar een verhuislift huren is dan toch een veel beter idee. 

Een verhuislift huren bij Angel Verhuizingen 

Wanneer je op een hogere verdieping moet zijn, is een verhuislift huren geen slecht idee. Een verhuislift zorgt er immers voor dat je zware objecten veilig boven kunt krijgen. Je hoeft dan niet te sjouwen en je hoeft niet via de trap te gaan terwijl je enkele kilo’s aan meubilair op je schouders hebt. Een verhuislift huren doe je dan ook bij Angel Verhuizingen. Zij zijn een verhuisbedrijf in Amsterdam. Je kunt via Angel Verhuizingen dus een verhuislift huren waarmee je gemakkelijk alles op een hogere verdieping krijgt. Angel Verhuizingen kan daarnaast ook helpen bij: 

  • Meubeltransport 
  • Piano vervoer 
  • Opslag 

Angel Verhuizingen is dus een prima verhuisbedrijf waar je terecht kunt voor alles dat met verhuizen te maken heeft. Laatst ben ik ook verhuisd. Ik woonde eerst samen met mijn vriendin in een appartement, maar helaas liep die relatie stuk. Om die reden moest ik dus verhuizen. Ik ben voor het gemak eerst even teruggegaan naar mijn ouders. Ik kon daar rustig de tijd nemen om te zoeken naar een eigen woonruimte en al mijn spullen bij elkaar te krijgen. Na een paar maanden had ik een appartement gevonden. Het was niet erg groot, maar het was groot genoeg voor in mijn eentje en het was beter dan de hele tijd bij mijn ouders te blijven wonen. Het appartement bevindt zich echter wel op de zevende verdieping van een appartementencomplex. Dat hield dus in dat er erg veel gesjouwd moest worden en dat alles zeven verdiepingen naar boven moest. Nu was er wel een lift aanwezig in het pand, maar lang niet alles past in de lift. Zo heb ik bijvoorbeeld een bank en een bed die niet gedemonteerd kunnen worden en dus in hun geheel naar boven moesten. Dit was natuurlijk niet erg handig. Een vriend die mij wilde komen helpen verhuizen, raadde mij toen aan om even contact op te nemen met Angel Verhuizingen. Ik kon bij hen namelijk een verhuislift huren waarmee ik iedereen een hoop gesjouw kon besparen. Ik besloot via https://www.angelverhuizingen.nl/verhuislift-huren-2/ even een kijkje te nemen en tot mijn verbazing was een verhuislift huren helemaal niet zo duur. Ik had er meteen een gehuurd en die werd de volgende dag netjes afgeleverd. De medewerker van Angel Verhuizingen legde mij nog even uit hoe de verhuislift werkte en deze zou de volgende ochtend weer opgehaald worden. 

Neem contact op voor advies 

Uiteindelijk heb ik het met de verhuislift dus netjes voor elkaar gekregen dat alles veilig en wel naar de zevende verdieping is gebracht. Het was zeker een goed idee om een verhuislift te gebruiken, in plaats van iedereen alles naar de zevende verdieping te laten sjouwen. Wil jij nu ook een verhuislift huren voor jouw verhuisklus? Neem dan contact op met Angel Verhuizingen via angelverhuizingen.nl voor advies.