Wij faciliteren green screen fotografie

Wij faciliteren green screen fotografieWilt u een mooie foto laten maken, maar wilt u iets origineels laten maken? Dan kunnen wij u heel goed helpen. Wij van Eveliendehaasfotografie.nl kunnen namelijk een sessie met u inplannen om green screen fotografie te realiseren. Misschien heeft u hier wel eens van gehoord. green screen fotografie is het maken van foto’s aan de hand van een groot groen scherm. Dit groene scherm wordt later bewerkt in de achtergrond die u maar wilt. Het moge duidelijk zijn dat green screen fotografie een wereld aan mogelijkheden opent. Wanneer u bijvoorbeeld een foto wilt laten maken in de Franse Alpen is green screen fotografie het enige wat u nodig heeft. U hoeft namelijk alleen maar onze diensten in te schakelen en wij komen met ons groene scherm naar u toe. Wij zullen vervolgens een sessie met u organiseren en in de kortste keren staat u op de foto in de Franse Alpen zonder dat u er ook maar een keer geweest bent. Dat is het grote voordeel van green screen foto’s maken. Het is namelijk een vorm van fotograferen die alles mogelijk maakt, zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Wij willen u daarom ook uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u ook voorbeelden zien van onze green screen fotografie. U zult zien dat wij werkelijk van alle markten thuis zijn en dat wij er altijd alles aan doen om u een mooie foto te presenteren aan het eind van de rit. De mensen die reeds gebruik hebben gemaakt van onze green screen fotografie waren daar zeer tevreden over en wij hopen dat u ook in uw sas zult zijn met het eindresultaat. Het maakt niet uit wat u graag wilt; wij zorgen er graag voor dat u een mooie foto krijgt aangeboden aan het eind van de rit. Kom daarom een keer naar onze site om een afspraak met ons in te plannen.

Een green screen fotografie kan in de studio of op locatie

Wanneer u een bedrijf heeft dat reclame wil maken voor de producten die u verkoopt, kunt u heel creatieve foto’s maken wanneer u gebruikmaakt van onze green screen fotografie. Wij kunnen met u een shoot houden in onze studio, maar wij kunnen ook green screen fotografie op locatie doen. Dit voegt namelijk toe dat wij een bepaald onderdeel in de werkelijkheid kunnen shoppen. Dit zorgt doorgaans voor heel mooie effecten omdat u in een bestaand decor nog net even dat beetje extra toevoegt. Mocht u daarom wel oren hebben naar onze green screen fotografie, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij leggen u graag uit hoe wij doorgaans te werk gaan en wat u van de resultaten mag verwachten. Ook kunnen wij u instructies geven over onze green screen fotografie. Het is namelijk belangrijk dat u op de dag van de shoot geen groene kleding aandoet. Dit kan namelijk de foto verstoren omdat onze computer niet het verschil kan vinden tussen u en de achtergrond waar u voor staat. Al deze en andere tips kunt u ook terugvinden op onze site. Kom daarom snel even naar Eveliendehaasfotografie.nl.

Wij helpen u graag

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar en wij zorgen er graag voor dat u een mooie foto krijgt. Kortom:

  • wij werken op locatie of in de studio
  • wij zorgen dat u de foto krijgt die u zocht
  • wij kunnen de foto ook op hoogwaardig papier afdrukken

Kijk voor onze contactgegevens even op onze site.

Lees meer…