Wat maakt Wagyu vlees zo speciaal?

Rundvlees bestaat in vele verschillende soorten en vormen. In Nederland wordt deze vleessoort erg veel gegeten vanwege de gezonde bestanddelen en natuurlijk de lekkere smaak. Het verschilt echter sterk per soort rundvlees hoe gezond en lekker het uiteindelijk is. Bent u al bekend met Wagyu vlees van het Wagyu rund? Dit is een bijzonder speciaal runderras dat niet heel gebruikelijk is in Nederland. Toch is het mogelijk om bij sommige bedrijven Wagyu vlees te kopen. Bijvoorbeeld bij de Wagyu Farm in Venray. Op deze locatie worden Wagyu runderen gefokt voor het heerlijkste rundvlees. De Japanse rundsoort is in Nederland vrij zeldzaam. Het is een bijzonder dier dat veel zorg en aandacht nodig heeft. Op de Wagyu Farm wordt er dan ook met volledige overgave gezorgd voor de runderen. Dit zorgt voor het smakelijkste vlees. De dieren worden volgens Japanse traditie gevoerd. Daarnaast worden de runderen zelfs gemasseerd. Dit klinkt wellicht vreemd, maar het komt de smaak en structuur van het Wagyu vlees zeer ten goede. Daarnaast zorgt het ervoor dat de dieren een zo prettig mogelijk leven hebben op de boerderij. Bij dit bedrijf geven de oprichters en werknemers zowel om de klant als om de dieren.

Leer meer over Wagyu vlees op de Farm

Wilt u meer weten over Wagyu vlees, hoe het geproduceerd wordt en wat het zo uniek maakt? Dan is een bezoek aan de Farm zeker de moeite waard. U kunt de volledige beleving meemaken door een rondleiding of excursie op de locatie aan te vragen. Een enthousiaste medewerker laat alle interessante plekken zien op het terrein. Ook een bezoek aan de koeien hoort daar natuurlijk bij. U kunt niet alleen een kijkje nemen op het land en in de stallen, het is zelfs toegestaan om de dieren te aaien. De runderen zijn gewend aan mensen en zijn blij met liefde en aandacht – zolang dit natuurlijk op een bedachtzame en rustige manier gebeurt. Voor iedereen die meer wil weten over Wagyu vlees, is het zeker een aanrader om een afspraak te maken voor een rondleiding of excursie. Er gaat een hele nieuwe wereld open voor de bezoeker. Naast rondleidingen en excursies zijn ook vergaderingen op locatie mogelijk. De boerderij vormt een goede omgeving om rustig te vergaderen. Bovendien kunt u genieten van een heerlijk diner met uiteraard Wagyu vlees. Verder is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan de winkel aan huis. Daar vindt u naast vleesproducten ook wijn en Japanse kwaliteitsmessen.

Haal meer uit uw maaltijd

Voor een goede, voedzame maaltijd is kwaliteitsvlees onmisbaar. Een bijzonder goede optie daarvoor is Wagyu vlees. Hoe en waar u deze vleessoort kunt kopen, kunt u ontdekken op Wagyu-farm.nl. Ook leest u op de website meer over:

  • Het bedrijf en de oprichters. Om te bepalen of producten iets zijn voor u, is het ook belangrijk om meer te weten over de aanbieder
  • De winkel en de boerderij en hoe u een bezoek kunt brengen
  • Praktische zaken als openingstijden en contactmogelijkheden
  • Speciale service die aangeboden wordt op de boerderij. Naast een luxe diner is het ook mogelijk om te genieten van een bourgondische lunch

Wilt u thuis net zo genieten van Wagyu vlees als bij een lunch of diner op de Farm? In de winkel zijn de beste producten te vinden. Zo kunt u ook in uw eigen keuken heerlijke vleesgerechten bereiden. Bent u een echte vleesliefhebber of kent u iemand die regelmatig een biefstukje eet? Dan zit u met Wagyu vlees zeker goed. Wilt u meer weten over deze vleessoort, het bedrijf of iets anders? Neem gerust contact op of neem een kijkje op de website.