Wandelwagens voor baby’s

Zijn jullie voor de eerste keer in verwachting van een kindje? Dan zul je merken dat er heel veel op je af komt op het gebied van zaken die je vooraf geregeld moet hebben. Artikelen die je zeker moet gaan bekijken zijn wandelwagens. Hoe kun je immers anders je baby straks op een eenvoudige manier overal mee naar toe nemen? Uiteraard is er de optie van de draagdoeken, maar niet iedereen vindt deze even handig in gebruik. Sommigen krijgen ze niet goed omgeknoopt of krijgen hun kindje er niet goed in. Met wandelwagens heb je dit probleem natuurlijk niet, je kunt je zoontje of dochtertje daar zonder problemen in neerleggen. Bovendien hebben ze nog een pluspunt ten opzichte van de draagdoek en dat is het feit dat ze voldoende ruimte bieden tot het meenemen van andere spullen. Iedere jonge ouder weet dat je nooit zomaar met je baby’tje op stap kunt gaan, je moet altijd voorbereid zijn op dat het uitstapje langer duurt dan gepland. Je moet dus zeker luiers meenemen, maar ook schone kleertjes en wat te drinken. Bij wandelwagens kun je dat gewoon in de bagageruimte stoppen of je kunt er een tas aan hangen, terwijl je bij een draagdoek niet alleen je kind op je buik of rug moet dragen, maar ook nog een tas met spulletjes.

Wandelwagens voor meerlingen

Zijn wandelwagens al voor velen de meest praktische oplossing als het aankomt op één kindje, ben je in verwachting van een meerling dan heb je eigenlijk gewoon geen andere optie. Draagdoeken bieden immers geen oplossing als je meer dan één baby’tje moet dragen. In het verleden was dit met een wandelwagen ook lastig, deze waren vaak eigenlijk alleen maar verkrijgbaar in modellen voor één kindje. Tegenwoordig zijn er echter ook andere mogelijkheden. Zo kun je nu ook wandelwagens krijgen die bestemd zijn voor tweelingen of zelfs voor drielingen. Je hoeft dus niet bij huis te blijven zitten als je een tweeling of drieling krijgt en je hoeft ook niet te wachten tot er iemand anders is die tijd heeft om samen met jou op stap te gaan. Met deze speciale wandelwagens kun jij jezelf gewoon redden, alle kindjes kunnen dan in één wagen en zo kun jij er toch in je eentje met hun op uit trekken als je dat wilt. Dat maakt het leven van een jonge ouder natuurlijk een heel stuk eenvoudiger.

Koop je wandelwagen bij ehouse

Als jij een wandelwagen wilt gaan kopen, dan is kwaliteit natuurlijk een belangrijk punt. Je wilt zeker weten dat je kiest voor een wagen die veilig is voor jouw kindje. Wil je hier zeker van zijn, kies dan voor een van de wandelwagens die je bij ehouse kunt kopen. Hier vind je alleen merken die een hoge kwaliteit bieden en dat tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Koop je bij hen een wandelwagen, dan krijg je daar altijd de volgende zaken bij:

  • een reiswieg
  • een autostoeltje
  • een bijpassende luiertas

Het voordeel daarvan is dat je twee verschillende opties hebt. Ga je vanuit huis een wandeling maken, dan kun je jouw kindje in de reiswieg leggen en deze op de wagen vastmaken. Ga je met de auto, dan kies je voor het autostoeltje, wat je ook zo op het onderstel kunt zetten. Deze wandelwagens bieden dus verschillende mogelijkheden en dat maakt ze heel praktisch. Een ander groot pluspunt is de luchtbanden die ze hebben, deze sturen gemakkelijk en maken het rijden voor jou en je kindjes comfortabel. Als je een kinderwagen zoekt, dan zijn de wandelwagens die ehouse aanbiedt dus absoluut aan te raden! Lees meer