Waarom een pvc vloer in Veenendaal kopen

Sinds enkele weken hebben mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis. We zijn meteen begonnen met schilderen, klussen en shoppen voor de nieuwe inrichting. Gelukkig hebben we best wel dezelfde smaak en konden we het over de meeste dingen heel snel eens worden. De kleur van de keukenkastjes en wandtegels was snel gekozen, net als de tafel en eetkamerstoelen. Over het bankstel hebben we wel een poosje getwijfeld, maar dit was enkel omdat we niet zeker wisten welk formaat we moesten kiezen. Waar we ook meteen over uit waren is dat we een pvc vloer in Veenendaal wilden gaan komen. Daar zit namelijk Woninginrichting van Kooten; een echte specialist in pvc vloer in Veenendaal. We waren al vaker door de showroom gelopen en toen onder de indruk geraakt van de mooie kwaliteit van hun pvc vloer in Veenendaal. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een pvc, het is namelijk ontzettend makkelijk te lekken, duurzaam dankzij de sterke toplaag en bovendien mooi om naar te kijken. Pvc vloer in Veenendaal is beschikbaar in ontzettend veel varianten, zoals:

  • Met houtlook
  • Met tegellook
  • Met betonlook

Bovendien kun je bijna elke pvc vloer in Veenendaal op maat laten maken en leggen op je trap of opstapje. Wat voor type pvc vloer u ook kiest, bij Woninginrichting van Kooten hebben ze in elke stijl een ruime keus; verschillende kleuren, nerven, afmetingen en zelfs met motiefjes. Dus ook als je iets heel aparts voor ogen hebt zul je zeker slagen in hun showroom. 

Een pvc vloer in Veenendaal plus vloerverwarming

Misschien wel een van de grootste reden waarom mensen kiezen voor het aanschaffen van een pvc vloer in Veenendaal, is dat ze bij Woninginrichting van Kooten een bijzondere extra service hebben, namelijk het regelen van de vloerverwarming. Dit doet Woninginrichting van Kooten in samenwerking met JK vloerverwarming, waardoor u er zeker van kunt zijn dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als JK vloerverwarming alle buizen netjes heeft bevestigd en weggewerkt, legt Woninginrichting van Kooten de pvc vloer in eroverheen. Hiermee slaat u dus twee vliegen in één klap en bespaart u kostbare tijd tijdens het verbouwen van uw huis. Bovendien wordt zelfs het leggen van de pvc vloer volledig overgelaten aan een echte specialist. Een foutje is namelijk zo gemaakt en dat vinden ze enorm zonde. Daarom laten ze alleen de beste vakmannen hun pvc vloeren bij klanten leggen, en dat voelt wel zo fijn! 

De overige diensten van Woninginrichting van Kooten

naast het kopen van een echte pvc vloer in Veenendaal, kun je bij Woninginrichting van Kooten nog voor veel meer vloeren terecht. Ze hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment aan tapijt, vinyl en laminaat voor op de vloer, maar zelfs daar stopt het niet. Als je echt in één klap klaar wilt zijn voor je nieuwe woninginrichting, dan bestel je tegelijk in dezelfde showroom je gordijnen en zonwering. Gordijnen zijn er in vier varianten beschikbaar, namelijk vouwgordijnen, inbetweens, vitrage en overgordijnen, uiteraard allemaal in diverse kleuren, dessins en materialen. Voor de zonwering heb je de keuze uit rolgordijnen, jaloezieen, lamellen en zelfs speciale zonwering voor de echte Velux dakramen. Als je deze bij Woninginrichting van Kooten besteld kun je er dus van verzekerd zijn dat ze perfect aansluiten bij je Velux Dakraam. Op de website (woninginrichtingvankooten.nl) vind je alvast een foto-impressie met een aantal mogelijke opties, zoals een verduisterende variant of een meer transparante versie. Beide opties zijn mogelijk een eenvoudig te bestellen bij Woninginrichting van Kooten. Nu weet je dus waar je heen moet voor je gordijnen, zonwering en pvc vloer in Veenendaal!