Waar kan je een pallet bed kopen?

Mijn vriendin en ik wilden graag een nieuw bed, maar wilden niet een normaal soort bed. Mijn vriendin beweegt veel in haar slaap en valt soms uit het bed, daarom wilden wij graag een bed kopen dat laag bij de grond is. Wij hadden online een voorbeeld van een pallet bed gezien en dit leek ons erg leuk. Via de website Palletspoed.nl konden wij een goedkoop bed kopen en dit bed staat nu in onze slaapkamer. Ik woon ongeveer vijf jaar samen met mijn vriendin en zij beweegt altijd erg veel tijdens haar slaap. Op de een of andere manier ervaart zij haar dromen intensiever en beweegt daarom veel. In het begin werd ik daar vaak wakker van, maar gelukkig komt dat niet zo vaak meer voor. Doordat zij zoveel beweegt, komt het ook wel eens voor dat ze uit bed valt. Wij gebruikten altijd mijn oude bed, maar dit bed staat hoog van de grond. Het doet daardoor veel pijn wanneer mijn vriendin uit bed valt en je hoort een harde klap. Het leek mijn vriendin en mij verstandig om een bed te kopen, dat laag bij de grond is. Als ze uit een laag bed valt, dan doet het geen pijn. Toevallig kwamen wij online een pallet bed tegen, dit is een bed gemaakt van pallets en is erg laag. Wij vonden dit allebei een leuk idee voor onze slaapkamer en gingen daarom op zoek naar een webshop die deze bedden verkoopt.

Een pallet bed via Pallet Spoed gekocht

Tijdens onze zoektocht vonden wij diverse websites die deze bedden verkopen. Wij zagen dat een pallet bed erg goedkoop is en dat kwam goed uit, want wij wilden het liefste zo min mogelijk geld uitgeven. Een van de websites die wij vonden, was van het bedrijf Pallet Spoed. Dit bedrijf verkoopt pallets voor andere bedrijven, maar je kan hier ook bedden kopen. Wij zagen direct een aantal leuke foto’s van bedden en vonden een pallet bed die wij allebei erg leuk vonden. Voor een paar honderd euro konden wij dit bed kopen en het zou gratis verzonden worden. Een bed van pallets is veel goedkoper dan een normaal bed en zou voor ons ideaal zijn.

Zelf het bed gemaakt

Toen het bed geleverd werd, besloten wij om het die avond nog in elkaar te zetten. Wij hadden al verf gekocht en gaven het pallet bed een leuke frisse kleur. Met het filmpje op de website van Pallet Spoed, konden wij het bed gemakkelijk in elkaar zetten. Het bed ligt lekker en wij vinden het erg leuk in onze slaapkamer staan. Mijn vriendin is al een keer uit bed gevallen, maar dat deed geen pijn. Een aantal vrienden hebben het bed al gezien en vinden het erg leuk, zij willen misschien ook zo een bed kopen. Voor het kopen van een pallet bed raden wij Pallet Spoed aan.

  • Een bed van pallets is erg goedkoop
  • Het bed ligt laag bij de grond
  • Met een instructiefilmpje zet je het bed gemakkelijk in elkaar
  • Je kan het bed verven in de kleur die je wilt
  • Het bed is erg comfortabel