Verras je lief –  met een concert!

Ik zou het wel weten, zou mijn lief met willen verrassen, dan zou ik graag een avondje uit met een leuk concert willen krijgen. Nu is de band die ik graag wil zien net langs geweest in de buurt en was ik daar niet bij. Dus wellicht is het concept ‘verras je lief’ met een concert in mijn geval niet helemaal meer van toepassing. Maar het is wel een idee, ‘verras je lief met een concert van zijn of haar favoriete band’. Het is in ieder geval een onvergetelijke verrassing, gezien het een avond gevuld wordt met muziek. Aangezien er voorafgaande aan de muziek nog even ergens gegeten moet worden, je vaak naar de locatie van het concert moet reizen en ga zo maar door. Een concert is dus zeker een leuke manier om je lief te verrassen. Gelukkig zijn er nog heel veel andere opties naast een concert om je lief te kunnen verrassen. Maar het is sowieso een optie die je niet zomaar aan de kant moet werpen. Hoe je stiekem kaartjes kan kopen? Gelukkig gaan de meeste verkopen van kaarten tegenwoordig online, nu is het alleen nog zaak om te zorgen dat je niet beide stiekem kaarten gaat kopen. Dus hoewel het een verrassing moet zijn, is het wel verstandig om even in de gaten te houden of je lief niet hetzelfde idee heeft.

Verras je lief met een avondje uit!

Verras je lief met een avondje uit; het is een breed concept. En iets wat perfect is voor de mensen die een verrassing op hun tijd wel leuk vinden maar het niet leuk vinden om de regie geheel uit handen te geven. Op die manier kan je gewoon een vrije of kind vrije avond regelen zodat jullie samen op stap kunnen. Kies samen waar je gaat eten, of geef je lief een aantal opties waaruit gekozen kan worden. Met andere woorden een avond met een vrije invulling, al kan je natuurlijk aansturen op een film kijken in de bioscoop gevolgd door een paar drankjes in het café. De mogelijkheden zijn legio en het concept verras je lief, is dan ook iets wat enorm groots gezien kan worden. Als je hulp nodig hebt, kan het een leuk idee zijn om eens op de website van Verras je lief te kijken! (verrasjelief.nl); hier zijn namelijk vrouwen aan het werk geweest om jouw vriendin of vrouw te verrassen. Het is cliché maar het kan soms erg lastig zijn om een vrouw een leuke avond te bezorgen, zeker als je als man zijnde niet verder komt dan uit eten en een drankje drinken. Zeker als je als man zijnde, graag naar een en hetzelfde restaurant gaat. Bij Verras je lief, kan je ideeën op doen voor diverse presentjes – of gewoonweg geholpen worden bij het organiseren van een heuse “verras je lief” dag of avond.

Vrouwen en mannen denken anders

Het is een feit, en het is al vele malen onderzocht en bewezen. Mannen en vrouwen denken anders. Als een vrouw denkt aan een vrije avond denkt ze aan een avond

  • waar ze niet meer in de keuken hoeft te staan
  • niet meer van de bank af hoeft 
  • of lekker met een boek of de afstandsbediening op de bank kan blijven hangen

Wellicht is dat ook wel wat de man denkt bij een vrije avond, maar er zal toch iemand moeten zorgen voor iets te eten, al dan niet in de vorm van hapjes op tafel, en in de meeste gevallen is het de vrouw die hieraan denkt, of hiervoor op mag draaien. Verras je lief – verzorg gewoon een avondje op de bank.

Lees meer…