Uw domein registreren doet u natuurlijk bij Nitroserve

webhosting.nitroserve - domein registrerenAls u een website wilt laten bouwen dan moet u natuurlijk een webadres bedenken. Dit is het adres dat potentiële bezoekers kunnen gebruiken als ze hun browser openen. Een veel vaker gebruikt woord is “domeinnaam”. Het registreren daarvan kunt u bij diverse bedrijven in het land regelen. Maar wist u dat wij zowel uw site kunnen bouwen, hosten en uw domein kunnen registreren? Alles om uw site op te zetten kan door webhosting.nitroserve.nl worden gedaan en dat betekent dat u veel goedkoper uit bent want u koopt een mooi pakket met een duidelijk maandbedrag voor de hosting. Uw domein registreren is helemaal niet zo duur als u misschien denkt. Niet alleen verzekeren we u van een laag maandbedrag, u hebt ook nog eens de keuze uit diverse extensies. De extensie is een belangrijk onderdeel van uw domein. Het registreren kan dan ook niet zonder extensie want u geeft hiermee aan uit welk land uw bedrijf komt. Het is immers duidelijk dat een .nl-extensie aangeeft dat uw bedrijf uit Nederland komt. Wilt u liever internationaal werken? Kies dan voor bijvoorbeeld:

  • .com
  • .eu
  • .biz
  • .nu

Een domein registreren rondt u binnen 5 minuutjes af

U wilt uw domein registreren, hoe gaat u dan precies te werk? Eerst is het belangrijk om te bepalen hoe en bij wie u uw site laat bouwen. Misschien kunt u dit zelf, zeker als het een kleine eenvoudige website wordt die u later kunt aanpassen met WordPress. Maar het kan geen kwaad om er professionals naar te laten kijken. Zij kunnen bijvoorbeeld de internetmarketing voor u regelen en WordPress in eerste instantie installeren. Daarnaast moet u dus het domein registreren en uw site hosten. Dit kunt u wederom bij ons doen. Wij hosten uw site vervolgens op een virtuele server die we goed beschermen met een uitgebreide virusscanner en spamfilter. Daarnaast worden er dagelijks back-ups van uw site gemaakt en bij onraad wordt uw gehele site gemigreerd naar een andere server. Als u uw domein wilt registreren dan moet u er eerst achter komen of uw naam nog beschikbaar is. Soms is het allang in gebruik en dan moet u toch echt een andere domein registreren. Maar soms kunt u de naam overnemen van het hostingbureau als de site wel bestaat, maar niet langer wordt gebruikt. Hebt u daar geen zin in? Bedenk dan een andere naam of gebruik een andere extensie. Een kleine verandering qua punctuatie kan al genoeg zijn zodat u uw domein kunt registreren bij Nitroserve.

Kiest u de extensie uit die het beste bij uw bedrijf past

Een domein registreren is aldus een koud kunstje. Hopelijk kiest u ervoor om dat bij ons te doen. Zoals we al eerder zeiden is het handig om uw site door ons te laten hosten als u uw domein gaat registreren. Maar als u dat elders doet dan zijn we even goede vrienden. Wilt u graag weten wat de kosten zijn? Die vindt u per extensie op de website weergegeven. Als u echt uw site door ons wilt laten bouwen dan kunt u direct contact opnemen door even te bellen of te mailen. Geef door wat uw wensen zijn, dan bouwen we uw website naar uw genoegen. U krijgt eerst een duidelijke offerte en als u daar akkoord mee gaat dan gaan onze designers aan het werk. Al meer dan 7.500 bedrijven zijn u voorgegaan en hebben hun domeinnaam bij ons geregistreerd. Op basis van meer dan 100 recensies hebben we een klantenbeoordeling van gemiddeld een 9,5. Wellicht wilt u nadien ook een review achterlaten.