Samenvatting verkopen

Heb jij wel eens overwogen om gebruik te maken van de mogelijkheid van je samenvatting verkopen? Als je een studie volgt, dan zul je vaak veel teksten moeten lezen en dit kost uiteraard veel tijd. Het zal dan ook geen optie zijn om de tekst meerdere keren door te lezen vlak voor je tentamen of examen. Het is daarom van belang dat jij de belangrijkste punten daar uit haalt en op een rijtje zet. Met andere woorden, samenvattingen maken is belangrijk! Dit helpt je bij het leren, zowel als je deze schrijft als wanneer je vlak voor een test nog even de voornaamste punten door wilt nemen. Maar je kunt deze niet alleen voor jezelf gebruiken, je kunt ook de samenvatting verkopen. Natuurlijk ga je in de eerste plaats voor jezelf aan de slag, daarom volg je immers je studie en zoals gezegd kun je de materialen die je moet leren veel beter onthouden door ze voor jezelf samen te vatten en dit overzichtelijk op papier te zetten. Daar zul je echt heel veel baat bij hebben. Maar aan je samenvatting verkopen heb je ook zeker iets, je kunt hier een leuk zakcentje mee verdienen!

Waarom je samenvatting verkopen?

Je kunt misschien denken: waarom zou ik nu mijn samenvatting verkopen? Waarom al dat werk doen en dan anderen er van laten profiteren? En, als het zo goed is voor jezelf om samen te vatten, zou niet iedereen dit gewoon zelf moeten doen? Het antwoord op die laatste vraag is natuurlijk dat het in feite verstandiger is dat een ieder dit zelf doet. Maar we moeten ook eerlijk zijn en constateren dat niet iedereen goed is in samenvatten. Sommige studenten lukt het gewoon niet om een degelijk uittreksel van een boek of een essay te maken. Kies jij voor je samenvatting verkopen, dan help je dus eigenlijk deze mensen met studeren. Met behulp van jouw artikel kunnen zij dan aan de slag gaan en zo toch door hun studie heen komen. Het lijkt misschien alsof zij zo profiteren van jouw harde werk en dat zou ook zeker het geval zijn als jij het gratis weg zou geven. Maar vraag je er geld voor, dan profiteer jij er zelf immers ook van! Bovendien is het zelf samenvatten altijd nog de beste manier van studeren. Dus door te kiezen voor hiermee aan de slag gaan en dan je samenvatting verkopen, leer jij zelf goed de stof die je moet kennen en verdien je ook nog een zakcentje met het werk dat je hier in gestoken hebt!

Plaats ze op KennisDelen

Heb jij al vele samenvattingen geschreven en wil jij nu je samenvatting verkopen? Dan kun je dit het beste doen via KennisDelen. Op deze website kunnen mensen van allerlei soorten opleidingen terecht, te weten:

  • alle niveaus van de middelbare school
  • MBO
  • HBO
  • WO

En ook van losse cursussen kun je bij hen vaak jouw teksten plaatsen. Wat voor opleiding, wat voor richting jij ook doet, je kunt altijd bij hen terecht! Je samenvatting verkopen gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Heb je de tekst eenmaal klaar, dan hoef je alleen maar een account bij hen aan te maken en het document te uploaden. Je bepaalt vervolgens zelf de prijs die je wilt krijgen als mensen dit document kopen. Ook mag je zelf weten hoeveel documenten jij bij hen plaatst. Of je nu één wilt plaatsen of een hele serie, het kan allemaal! Zo kun je dus ook zelf bepalen hoeveel jij verdient! Heb jij nog een goed uittreksel liggen en wil jij deze samenvatting verkopen? Dan kun je dit dus eenvoudig doen via KennisDelen!