Overweegt u uw kind voor de overblijf op te geven?

Wanneer u een baan heeft, is het niet altijd eenvoudig om uw kinderen tussen de middag op te vangen om samen met hen te gaan eten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw kind goed te laten opvangen. Wij willen u uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij te bieden hebben wanneer het gaat over een overblijf voor uw kinderen. Wij zijn een organisatie die zich al sinds jaar en dag inzet om kinderen op te vangen op de overblijf zodat wij even een momentje van rust in de dag kunnen inbouwen. Wij werken met mensen die weten waar ze mee bezig zijn en die ook goed gescreend zijn. Zo kunnen wij uw kind een overblijf geven die aan alle eisen voldoet. Wij vragen van de ouders dat zij zelf eten verzorgen voor hun kind. De mensen op de overblijf zorgen er vervolgens voor dat uw kind het eten zal eten dat hij of zij heeft meegekregen. Wij hebben in de loop der jaren vele duizenden kinderen mogen ontvangen op onze overblijf. U zult daarom ook begrijpen dat wanneer wij het over onze overblijf hebben, wij het niet hebben over slechts een locatie. Wij zijn op heel veel plaatsen actief en wij nodigen u daarom ook uit om te kijken of wij ook bij u in de buurt een overblijf hebben. Wij zorgen er graag voor dat wij u snel kunnen helpen en dat wij uw kind de rust geven die het na een ochtend op school nodig heeft. Wij zorgen dat kinderen het leuk vinden op de overblijf en dat zij op de overblijf genoeg opladen om weer met frisse energie de rest van de dag te volbrengen. Mocht u daarom een keer willen zien wat wij allemaal voor u kunnen doen, dan kunt u altijd een keer naar onze site lunchenopschool.nl komen kijken. U zult merken dat wanneer u graag uw kind bij onze overblijf wilt laten opvangen, wij altijd mogelijkheden bieden. Wij hopen u daarom ook snel een keer op onze site te mogen ontvangen omdat u daar kunt zien wat wij allemaal voor u en uw kind zouden kunnen betekenen. 

Uw kind komt tot rust op onze overblijf

Wij snappen goed dat school voor kinderen een inspannende bezigheid kan zijn. Het kind moet tal van indrukken verwerken en vandaar dat wij uw kind op onze overblijf graag dat stukje rust willen geven dat het nodig heeft om weer even op te laden. Mocht u daarom ge├»nteresseerd zijn in onze overblijf, kijk dan even of wij ook op uw school actief zijn. 

Kijk snel even op onze site 

Mocht u meer over ons willen weten, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Daar kunt u namelijk:

  • Meer informatie vinden over onze organisatie 
  • Lezen wat wij uw kind allemaal te bieden hebben 
  • Kijken waar wij allemaal actief zijn 

Wij hopen u snel een keer op lunchenopschool.nl te mogen ontvangen. Wij zorgen er graag voor dat uw kind goed wordt opgevangen en dat het hem of haar aan niets zal ontbreken.