Op zoek naar een tof vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel?  

Ben jij ook op zoek naar een toffe activiteit voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel? Organiseer dan je vrijgezellenfeest bij Outdoor Unlimited in Den Ham. Ik heb daar laatst ook mijn vrijgezellenfeest gehouden en het was een groot succes bij mijn vrienden. Ik kom zelf uit Schijndel, maar mijn vrouw kwam uit Twente. Gezien ik al een lange tijd met haar in Twente woon, maar toch terug naar mijn Brabantse roots wilde, heb ik ervoor gekozen om bij Outdoor Unlimited het New Kids-arrangement te nemen. Outdoor Unlimited heeft namelijk verschillende opties voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel en het New Kids arrangement is daar een van. 

Regel je vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel bij Outdoor Unlimited in Den Ham. 

Omdat ik dus al een lange tijd met mijn vrouw in Twente woonde, wilde ik mijn vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel houden. Ik ging op zoek naar iets unieks en iets uitdagends. Mijn vrienden en ik houden namelijk wel van humor en ludieke acties. Zo ben ik via een collega bij Outdoor Unlimited uitgekomen. Outdoor Unlimited is een buitensportbedrijf in Twente. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van sportieve en recreatieve uitjes met verschillende thema’s. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor: 

  • Vrijgezellenfeesten 
  • Een sportieve vriendendag 
  • Een gezellige familiedag 
  • Een actief kinderfeestje 
  • Mountainbiken of kickbiken 
  • Een sportief personeelsuitje 
  • Een leuke teamtraining 
  • Spannende arrangementen voor scholen 

Outdoor Unlimited heeft dus veel ervaring met het organiseren van sportieve en avontuurlijke uitjes. Het terrein is ook erg groot, waardoor je er dus ook prima met grotere groepen mensen terecht kunt. Mijn collega die mij gewezen had op Outdoor Unlimited had nog niet zo lang geleden ook zijn vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel gehouden. Hij had een arrangement geboekt voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel waarbij hij samen met zijn vrienden allerlei gekke opdrachten en sportieve activiteiten ging doen. Hij vertelde mij dat het hem erg goed was bevallen. Hij en zijn vrienden waren de hele dag actief bezig en leerden elkaar zo echt beter kennen. Ook hebben ze erg veel gelachen en aan het einde van de dag kunnen genieten van een barbecue en bier. Na zijn verhaal te hebben gehoord, nam ik eens een kijkje op hun website. Ik was zeker wel geïnteresseerd in het organiseren van mijn vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel bij Outdoor Unlimited. Via outdoorunlimited.nl/particulieren/vrijgezellenfeest/ zag ik dus dat ze verschillende thema’s en arrangementen voor vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als voor vrouwen hebben. Mijn oog viel echter meteen op het New Kids-arrangement. Omdat ik dus oorspronkelijk uit Brabant kom daar ben opgegroeid, leek het me wel leuk om met mijn vrijgezellenfeest even terug te gaan naar mijn roots. Dat kun je natuurlijk niet anders doen dan met de bekende Brabantse serie New Kids. Ik had het arrangement geboekt dat ik wilde en tot mijn verbazing was het ook nog eens erg betaalbaar. Mijn vrijgezellenfeest was een grote hit bij al mijn vrienden. We hebben ontzettend veel gelachen met de gekke activiteiten en het bier vloeide rijkelijk. Het is een feest dat mij altijd bij zal blijven. 

Neem contact op of bezoek de locatie 

Als jij ook zo’n tof vrijgezellenfeest wilt organiseren, neem dan contact op met Outdoor Unlimited of bezoek de locatie. Kijk op outdoorunlimited.nl voor meer informatie over de locatie en de verschillende arrangementen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik mijn vrijgezellenfeest bij Outdoor Unlimited heb kunnen houden. Als jij ook een sportief vrijgezellenfeest wilt, boek dan nu je arrangement bij Outdoor Unlimited. 

Lees meer…