Ons bedrijf werkte heel fijn samen met deze fotograaf in Utrecht

Ons bedrijf werkte heel fijn samen met deze fotograaf in UtrechtOns bedrijf heeft vorig jaar een nieuwe site laten maken. Wij hadden namelijk een die niet echt professioneel leek en daar wilden wij daarom graag iets aan veranderen. Wij hebben daarom een bedrijf in de arm genomen dat niet alleen een goede site voor ons kon maken, maar dat ook in het algemeen aan onze bedrijfsidentiteit kon werken. Wij wilden een robuuste indruk maken op onze klanten en wij kregen toen het advies om goede foto’s te laten maken van ons personeel. Wij hadden ons personeel namelijk gevraagd om even een pasfoto van zichzelf in te leveren zodat wij deze op onze site konden zetten. Dat was niet heel origineel en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een fotograaf in Utrecht die ons kon helpen om originele foto’s te laten maken. Wij wilden graag met een fotograaf in Utrecht in zee gaan omdat wij graag de lokale ondernemers willen steunen. Wij werken zelf ook in deze stad, dus lag het voor de hand om een fotograaf in Utrecht in te schakelen. Wij hadden echter niet helemaal in de gaten waar wij een goede fotograaf in Utrecht konden vinden en dus hebben wij het internet geraadpleegd. Wij kwamen toen terecht op de site van FotostudioXL.nl. Deze site vonden wij zeer interessant omdat wij hier meteen heel veel werk van deze fotograaf in Utrecht konden vinden. Wij vonden het heel prettig om door de portfolio van deze aanbieder te kunnen bladeren. De foto’s die deze fotograaf in Utrecht gemaakt heeft, zijn allemaal zeer verschillend. Dat was voor ons heel leuk om te zien en wij waren dan ook al snel van mening dat wij deze vaklieden wilden inhuren om voor ons aan de slag te gaan. Wij hebben daarom even contact met hen gelegd en wij kregen te horen dat zij meteen voor ons aan de slag konden gaan.

Deze fotograaf in Utrecht heeft prachtige foto’s voor ons gemaakt

Wij hebben deze fotograaf in Utrecht gevraagd of het mogelijk was om een shoot bij ons op kantoor te houden. Wij wilden namelijk graag een eenheid in onze foto’s aanhouden en vandaar dat wij graag op locatie wilden worden vastgelegd door deze fotograaf in Utrecht. Dat was geen enkel probleem. Wij hebben een dag uitgetrokken om al onze mensen op de gevoelige plaat vast te leggen en dat heeft geleid tot heel mooie foto’s. Wij vonden het bovendien ook heel prettig om met deze fotograaf in Utrecht samen te werken. De sfeer was heel erg goed en de foto’s die geschoten werden, waren ook heel erg mooi. Wij hebben heel leuke en originele foto’s kunnen laten schieten. Dit alles zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Deze fotograaf in Utrecht weet namelijk heel goed waar de grens tussen joviaal en professioneel ligt en die grens heeft hij heel goed weten te bewaken. Wij zijn daarom zeer tevreden over het geleverde werk van deze fotograaf in Utrecht en wij zouden hem daarom ook aan iedereen willen aanraden. Kijk voor meer informatie over deze fotograaf even op de site van FotostudioXL.

Wij raden deze vakman aan iedereen aan

Wij hebben de foto’s inmiddels op onze site gezet en wij hebben daar al heel veel leuke reacties op mogen ontvangen. Wij zijn daarom zeer blij dat wij deze vakman in de arm hebben genomen en wel omdat wij:

  • hier heel goede foto’s hebben kunnen laten maken
  • deze man heel professioneel te werk gaat
  • wij voor een heel goede prijs geholpen zijn

Kijk voor meer informatie even op FotostudioXL.nl.