Nooit meer je klus onderbreken met een Bosch GSR 12v accu

Soms zijn uitvindingen eerder een stap terug dan een stap vooruit. Denk bijvoorbeeld aan de moderne draadloze Bosch GSR 12v boormachine. Je zou denken dat het een grootse stap voorwaarts is, want je hoeft je niet meer druk te maken over een snoer en je kunt overal boren. Je bent immers niet gebonden aan een stopcontact. Dus als je ergens moet boren waar geen stroom aanwezig is, dan is dat met een draadloze boormachine geen enkel probleem. Tot zover lijkt alles koek en ei. Maar omdat een draadloze boormachine geen stroom krijgt via een stopcontact, is er een andere stroombron nodig. Dit is de accu. Deze kun je vervolgens wel gewoon via een acculader en een stopcontact opladen net zoals een telefoonbatterij. Maar zodra je de boormachine nodig hebt, dan is het de accu die de machine voorziet van stroom. Probleem met een accu is dat deze op den duur leeg raakt. Dat is niet erg als de accu het in ieder geval een paar uur volhoudt. Dan heb je immers genoeg tijd om de klus af te ronden. Zodra de accu binnen een paar minuten al weer leeg is, dan wordt het een zeer vervelende aangelegenheid. Je moet immers constant de accu opnieuw opladen en dus moet je ook constant je werk onderbreken. Dan kun je toch maar beter met een snoer en een stopcontact werken. Daarom zou je kunnen zeggen dat al het draadloze gereedschap zoals boormachines, zaagmachines en schuurmachines de klusser niet echt helpen. Toch is dit niet waar, want zolang je een goede accu gebruikt is er niets aan de hand. Kies daarom voor een accu van Accu-machine. Als blijkt dat de originele Bosch GSR 12v accu het niet goed doet, dan heeft het immers weinig zin om wederom een nieuwe originele Bosch GSR 12v accu te kopen. Deze zal immers ook weer snel leeglopen. De merkloze accu’s van accu-machine.nl zijn van zeer goede kwaliteit. Dus mocht je een accu nodig hebben voor je Bosch GSR 12v gereedschap, dan ben je bij accu-machine.nl zeker aan het juiste adres.

Een Bosch GSR 12v accu voor een langere levensduur tegen een lagere prijs

Het is natuurlijk fijn dat een merkloze accu voor een Bosch GSR 12v boormachine langer mee gaat. Maar het is helemaal fantastisch dat je ook nog eens minder hoeft te betalen voor de accu. Een accu van een merk als Bosch kost gewoonweg meer dan een merkloze accu. Dat is eigenlijk absurd als je bedenkt dat de duurdere accu veel minder lang mee gaat dan de goedkopere variant. Het is dus zeker in je eigen voordeel, zowel qua kluscomfort als financieel, om te kiezen voor een accu van accu-machine.nl. Dit geldt overigens niet alleen voor de Bosch GSR 12v boormachines. Ook voor gereedschap van andere merken kun je natuurlijk accu’s kopen via accu-machine.nl. Aangezien het een webwinkel betreft ben je altijd goedkoper uit. Je betaalt dus minder omdat je geen originele Bosch GSR 12v accu koopt én omdat je bestelt via een webwinkel.

Neem eens een kijkje in de webshop

Tot zover ging het steeds over accu’s, maar via accu-machine.nl kun je meer kopen dan alleen accu’s. Neem daarom vooral ook eens een kijkje op de webshoppagina. Hier vind je verschillende artikelen zoals:

  • Acculaders voor Elektrisch gereedschap
  • Led-verlichting
  • Telefoonaccessoires

Alles wat je voor 17:00 uur bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Je kunt de artikelen die je wilt bestellen eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen.