Mountainbikes kopen in Den Haag

Dankzij bike-x.nl kunt u geweldige mountainbikes kopen van gerenommeerde A-merken zoals Scott, Cube, Niner en vele anderen. U vindt onze fietsenwinkel, Bike Experts, in Den Haag dus u bent op openingstijden van harte welkom. Maar we willen iedereen in Nederland de kans geven om mountainbikes en racefietsen te kopen van onze leveranciers en daarom hebben we onze reikwijdte via het internet vergroot. U kunt deze mountainbikes en vele andere fietsen en accessoires namelijk online bestellen. Mocht u in het noorden, zuiden of oosten van het land wonen, dan ligt Den Haag niet bepaald in de buurt. Misschien wilt u graag de mountainbikes online bekijken voordat u bij ons langskomt om uw definitieve keuze maken. We geven u vele opties dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. Dit type fiets is natuurlijk geschikt voor de onverharde weg. Het heeft dikke stevige rubberen banden met veel textuur om de grip op zandwegen of op gras te vergroten. Mountainbikes hebben extra vering op diverse plekken in het frame en de zadel zodat u ongeschonden uit een fietstocht tevoorschijn kunt komen. Toch is het lichtgewicht zodat u ze mee kunt nemen op vakantie naar een land dat vele interessante en uitdagende offroad-fietstochten biedt. Ook in eigen land kunt u een park, natuurgebied, de duinen of andere onverharde wegen opzoeken om te trainen en om uw conditie op peil te houden.

Deze mountainbikes zijn lichtgewicht dus neemt u snel mee op vakantie

Als u op onze site kijkt dan zult u zien dat u direct op de categorie met mountainbikes kunt klikken. U vindt dan het totale overzicht. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak dan uw zoekgebied wat kleiner zodat u sneller een keuze kunt maken. zo kunt u selecteren op:

  • Merk of merken,
  • Uw minimum en maximum te besteden bedrag,
  • Het frametype en de framemaat,
  • Op kleur en de hoeveelheid versnellingen.

Vergeet u niet om tevens bij de racefietsen te kijken? Ook kunt u wellicht enige accessoires gebruiken zoals reparatiekitjes en een reservewiel. Als u professioneel mountainbiker bent, dan weet u waarschijnlijk wel hoe u uw eigen mountainbikes moet afstelen en repareren. Daarom krijgt u bij elke gekochte fiets een gratis servicepakket ter waarde van 180 euro. En uw mountainbikes zullen natuurlijk afgemonteerd op de juiste hoogte worden thuisbezorgd. U krijgt daarnaast maar liefst 2 jaar garantie. Mocht er binnen deze 2 jaren iets kapotgaan, dan wordt het kosteloos voor u vervangen en krijgt u in de tussentijd een leenfiets van ons mee zodat u kunt blijven trainen.

Ook voor diverse fietsaccessoires bent u hier aan het juiste adres

Hebt u een keuze gemaakt tussen de mountainbikes en hebt u tevens de accessoires uitgezocht? Maak dan uw bestelling compleet door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Betaal ten slotte met behulp van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of credit card. In principe hebben we de meeste mountainbikes op voorraad zodat we binnen enkele werkdagen kunnen bezorgen. Mocht u voor het eerste een mountainbike of racefiets gaan kopen, dan is het wel zo verstandig om even langs te gaan. We kunnen u gratis opmeten en van informatie voorzien. Binnen uw wensen maar ook binnen uw budget gaan we vervolgens op zoek naar de fiets die het beste bij u past. Hebt u een fiets gekocht? Vergeet dan niet om een fietsverzekering af te sluiten. De diefstalverzekering verzekert u tegen diefstal en de uitgebreide cascoverzekering verzekert u tevens tegen schade aan uw fiets. Tot slot is er nog een sportfietsverzekering die we voor de topsporters van harte aanbevelen. Lees ook : Mountainbike | Bike Experts