Mokken bedrukken voor jouw bedrijf

Zoek jij leuke promotiematerialen voor jouw onderneming? Dan moet je mokken bedrukken eens overwegen! Uiteraard is het zo dat er verschillende manieren zijn om reclame te maken voor jouw producten of diensten. Je kunt dan denken aan het verspreiden van flyers of folders, maar ook aan het laten plaatsen van advertenties of het uitzenden van reclamespots. Maar al deze zaken hebben nadelen waar je geen last van hebt als je kiest voor mokken bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk. Aan wat voor nadelen moet je dan denken? Bij flyers en folders is het zo dat ieder huishouden iedere week weer een hele stapel in de brievenbus krijgt. De neiging ontstaat dan al snel om dit ongelezen weg te gooien en zo bereik je dus geen mensen. Een mok zal men echter niet zomaar weg doen, dat zou immers zonde zijn. Bij advertenties loop je het risico dat mensen er gewoon overheen lezen en bij spotjes op televisie en radio dat mensen wegzappen op het moment dat deze uitgezonden worden. Kies je voor mokken bedrukken met jouw naam of logo en deel je deze uit, dan weet je zeker dat mensen deze zullen houden, omdat het een handig gebruiksvoorwerp is. En iedere keer dat ze het zullen gebruiken, zullen ze weer jouw tekst of afbeelding zien staan. Dat maakt ze zeer effectief als promotiemiddel.

Mokken bedrukken voor professionele uitstraling

Niet alleen als je op zoek bent naar een relatiegeschenk is mokken bedrukken een goed idee, het is ook een goede optie voor de inventaris van jouw werkplek. Een mok of kopje met daarop je eigen bedrijfslogo en -naam geeft een heel professionele uitstraling. Het is bovendien meteen duidelijk op welk kantoor ze thuishoren. Voor je personeel is het handig om hier gebruik van te kunnen maken, veel beter dan wegwerpbekertjes. Ze drinken lekkerder, ze houden prettiger vast en ze zijn duurzamer. Maar daarnaast is het ook zo dat mokken bedrukken een goed idee is wanneer je klanten of zakenrelaties op je werkplek ontvangt. Het is dan erg belangrijk om een goede indruk te maken en daar dragen verscheidene zaken aan bij. Een van die zaken is de manier waarop jij hen wat te drinken aanbiedt. Geef je dit drankje in een eigen mok of kop met bedrijfslogo, dan komt dat natuurlijk heel professioneel over. Ook daarom is mokken bedrukken dus zeker een goed idee.

Veel mogelijkheden bij Mokkenshop.nl

Ben jij overtuigd van de voordelen van mokken bedrukken en ben je nu op zoek naar een bedrijf dat dit voor jou kan verzorgen? Dan moet je eens kijken naar de mogelijkheden die Mokkenshop.nl jou kan bieden. Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor deze shop, namelijk:

  • je kunt bij hen kiezen uit heel veel verschillende modellen, maten en kleuren kopjes en mokken
  • je krijgt altijd een gratis drukproef te zien, zodat je zeker weet wat voor resultaat je kunt verwachten
  • de genoemde prijzen zijn all-in, dus geen vervelende financiële verrassingen achteraf
  • verzending is in Nederland en België altijd helemaal gratis

Al deze punten zorgen er voor dat Mokkenshop.nl het juiste adres is als je mokken bedrukken wilt. Of je nu espressokopjes zoekt of een lekker grote theemok, servies van staal, porselein of keramiek, zij kunnen het allemaal leveren. Wil je eerst meer weten voordat je bij hen een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met hen op en bespreek de mogelijkheden. Je zult ontdekken dat ze ook voor jouw onderneming goede opties kunnen bieden. Mokkenshop.nl is dan ook het beste bedrijf om naar toe te gaan voor een ieder die mokken bedrukken wil laten! Lees meer…