Leren handgreepjes bestellen!

Leren handgreepjes zijn dè trend van het jaar, en je ziet ze dan ook steeds meer terug in veel interieurs in de woonbladen. Met leer kun je heel creatief zijn en het is een makkelijk materiaal om leuke accenten mee toe te voegen aan je interieur. Handles and More speelt hier heel slim op in met hun collectie leren accessoires, welke in diverse kleuren te zijn bestellen. Hun webshop met allerlei leren designs blijkt een schot in de roos, en ze breiden hun assortiment dan ook steeds verder uit. Handles and More laat zien hoe je op een creatieve manier, met een klein budget je huis kunt stylen. Hun collectie bestaat uit allerlei leren accessoires, welke ze op hele inspirerende manieren stylen en fotograferen. Je vind op hun website dus niet alleen die leren handgreepjes waar je naar op zoek was, maar ook een berg inspiratie over hoe je deze kunt toepassen en stylen. Handles and More is duidelijk opgezet door iemand met gevoel voor stijl, dat zie je gelijk aan de homepage. Een prachtig gestelde interieurfoto, met hun eigen producten, laat meteen zien dat hier echt over is nagedacht.

Leren handgreepjes in alle kleuren

Bij Handles and More vind je een uitgebreid assortiment leren accessoires. Ze zijn begonnen met leren handgreepjes en hebben langzaam uitgebreid en steeds meer leren producten aan hun collectie toegevoegd, zoals:

  • Leren plankdragers
  • Leren magneet-lussen
  • Leren plantenhangers
  • Leren servetringen
  • Leren camerariemen

En ga zo nog maar even door. Ze hebben echt slim gebruik gemaakt van de trend om leer te gebruiken in je interieur, en het op diverse manieren toegepast. En het leuke is dat al hun producten, zoals die leren handgreepjes, in meerdere kleuren te bestellen zijn. Er zit er dus altijd een tussen die past bij jouw smaak en interieur. Bij Handles and More hebben ze namelijk een kleurenkaart met maar liefst 26 verschillende kleuren. Zo kun je de leren handgreepjes bestellen in diverse tinten grijs, zwart en wit, maar ook losgaan met een leuke kleur zoals zachtroze, okergeel en petrolblauw. Het is maar net wat je smaak is en of het meubel waar je de greepjes op wilt gebruiken zelf al een kleurtje heeft of niet. 

Goedkoop je keuken restylen

Met behulp van de leren handgreepjes van Handles and More kun je op een hele goedkope en slimme manier je keuken een nieuwe look geven. Misschien ben je niet tevreden met je keuken maar heb je geen geld om een nieuwe aan te schaffen. In dat geval kun je bijvoorbeeld een pot verf kopen om de kastjes te schilderen, en nieuwe leren handgreepjes in een leuke kleur bestellen bij Handles and More. Je zult zien dat deze twee samen je keuken al een hele andere sfeer geven, en dit hoeft echt niet veel te kosten. Koop daarna een aantal leuke accessoires zoals trendy theedoeken, leg een stapeltje hippe kookboeken neer en wat fotolijstjes met leuke prints, en je keuken kan er weer een paar jaar tegenaan. Met de leren accessoires van Handles and More tover je elke ruimte om in een mooi gestelde ruimte die zo in een woonblad kan!

Lees meer…