Koop een stevige deurcilinder om inbraak te voorkomen

Een deurcilinder is in principe het meest gebruikte slot voor voordeuren van particuliere woningen in vrijwel de hele wereld. Er zijn diverse type sloten maar het deurcilinder slot is de meest gebruikte. U kunt via onze website snel een deurcilinder kopen die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Als u in een criminele buurt woont of in een wijk waar veel inbraken worden gepleegd dan wilt u natuurlijk uw waardevolle spullen op alle mogelijke manieren beschermen. Niet alleen is materieel verlies een kwalijke en soms emotionele zaak, het feit dat een buitenstander zichzelf toegang verleent tot uw huis kan al angst geven. Stelt u zich eens voor dat een inbreker plots aan uw voeteneind staat. Dat zijn gebeurtenissen die u niet zo snel vergeet en zelfs traumatisch kunnen zijn. Zeker als het eindigt in bedreigingen of zelfs in geweld! Dankzij een deurcilinder van deur-cilindersloten.nl zal het in ieder geval niet aan de beveiliging van uw deuren hebben gekregen. Een dief bedenkt zich al snel een tweede keer en zal een inbraak eerder elders proberen. Want deze sloten zijn erg moeilijk te forceren of op ander manieren open te breken. Er zijn diverse manieren waarop u uw huis kunt beschermen. Een alarm is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. U kunt tevens lampen en camera’s ophangen. Die camera’s hoeft u in principe niet eens aan te sluiten, het kan namelijk een goed afschrikmiddel zijn. De aanschaf van een zware kluis waarin u uw waardevolle spullen in kunt opbergen is misschien ook geen slecht idee. Maar begin met het vervangen van uw sloten door een deurcilinder met een SKG keurmerk te installeren.

Een deurcilinder bestelt u hier geheel online

SKG is het belangrijkste keurmerk van het deurcilinder slot en vele andere type sloten. We raden in principe aan om te kiezen voor een deurcilinder met minstens 2 sterren. Uiteraard kunt u voor uw garage of schuurtje ook een deurcilinder kopen met 1 ster, maar neem het zekere voor het onzekere, ook al betaalt u een paar tientjes meer. Via onze website kunt u natuurlijk de deurcilinder kopen die u wenst. Hoe gaat dit precies te werk?

  • Gaat u allereerst naar onze site toe en kies de deurcilinder of deurcilinders uit die u nodig hebt. De onderlinge verschillen hebben te maken met de dikte van het metaal. Bekijk en meet daarom eerst uw deur op zodat u niet een te klein of te groot slot koopt.
  • Geef aan hoeveel u er wenst te bestellen en vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in.
  • U hoeft dan enkel nog het verschuldigde bedrag over te maken en dat gaat in zijn geheel digitaal. U bent waarschijnlijk wel bekend met iDEAL en PayPal. Betaalt u liever met uw credit card? Dat is ook absoluut geen enkel probleem.

Hebt u nog vragen over onze producten? Neem dan even contact op

Nadat u de sloten hebt besteld, krijgt u een bevestiging in uw inbox en laten we het u weten als het product uw kant op komt. In principe hoeft u hier nooit langer dan 1 werkdag op te wachten want we hebben alle afgebeelde producten steevast op voorraad. Wist u dat u op uw bestelling maar liefst 15 procent korting krijgt? Wij moedigen de koop via het internet namelijk van harte aan. Hebt u uzelf per ongeluk buitengesloten? Of hebt u advies nodig over het slot dat u moet kopen? We lossen deze problemen graag voor u op en adviseren u kosteloos bij uw installatie. Schroom niet langer maar klim in de pen en vertel ons al uw problemen! bekijk de website van Postma en Postma.