Kerntrekbeveiliging, een slim idee

Woont u in een wijk waar veel wordt ingebroken? Dan bent u waarschijnlijk op uw hoede. Wist u dat het helemaal niet zo moeilijk is om bij u in te breken? Zeker als u geen alarm, kerntrekbeveiliging of camera’s hebt. Doe hier iets aan! Bij ons, mr-beveiliging.nl, kunt u bijvoorbeeld eerdergenoemde kerntrekbeveiliging kopen. Voor al uw deurbeslag kunt u bij ons terecht. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u er alles aan doen om dieven buiten de deur te houden? Dan weet u nu op welke website u moet zijn. Onze kerntrekbeveiliging voldoet aan alle belangrijke voorwaarden die zijn gesteld door de politie. Niet 1, niet 2 maar liefst 3 sterren prijken op onze kerntrekbeveiliging. Dat wil heel wat zeggen dus probeer het eens 14 dagen uit. De kans dat er in die tijd iemand aan de deur komt met kwade bedoelingen is weliswaar niet zo groot, maar u kunt misschien wel zelf uittesten of de kerntrekbeveiliging zijn werk naar behoren doet. En dat is dan meteen een van de vele voordelen van online winkelen: u hebt 14 dagen bedenktijd. Mocht het product toch niet zo bevallen, dan moet u dit direct aan ons laten weten. Klim in de pen en geef aan wat er aan mankeert. Stuur het vervolgens vrijblijvend terug en u zult zien dat u snel uw geld hebt teruggekregen. Liever een vervangend product? Ook daar doen wij beslist niet moeilijk over.

Wilt u graag deurbeslag met kerntrekbeveiliging?

Dankzij de kerntrekbeveiliging is het voor een dief onmogelijk geworden om in te breken via uw achter- of voordeur. Hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Een dief kan in luttele seconden een schroef met bijvoorbeeld een elektrische boormachine in uw voordeur draaien. In de cilinder van het slot welteverstaan. Het is dan een fluitje van een cent geworden om de schroef met het slot eruit te trekken. U begrijpt het al: hier moet iets op gemonteerd worden zodat het onmogelijk is er een schroef doorheen te schroeven. En dat is nu precies wat de kerntrekbeveiliging is. Het is onmogelijk om het slot eruit te “trekken” dankzij de beschermende metalen laag om uw deurbeslag. Zeg maar vaarwel tegen indringers, insluipers en ander gespuis. Dankzij kerntrekbeveiliging op al uw deuren kunt u rustig slapen. Wilt u er trouwens absoluut zeker van zijn dat u geen last kunt krijgen van dit soort indringers? Vergeet dan niet om eventueel een stil alarm te installeren. Bij onraad gaat er een melding naar de politie die vervolgens binnen enkele minuten bij u op de stoep staan. Naast deurbeslag met kerntrekbeveiliging verkopen we nog veel meer handige apparatuur zoals:

  • Het reeds genoemde beveiligingssysteem, geheel aan te passen naar uw wensen en zowel voor particulieren als bedrijven leverbaar,
  • Maar ook zeer uitgebreide camerasystemen in kleur of zwart-wit.
  • Vergeet niet om ook even bij het hang- en sluitwerk te kijken als u hekken hebt die u extra goed wilt beveiligen.

Er komt geen inbreker meer door de deur

U leest het, wij leveren alles om het de dief zo moeilijk mogelijk te maken. Hebt u hier nog vragen over? Weet u bijvoorbeeld niet zo goed hoe u uw sloten met kerntrekbeveiliging moet monteren? Dan staan wij uiteraard te allen tijde voor u klaar. Schroom dus niet maar klim in de pen, schrijf een e-mail of vul het online contactformulier even in. Reken er maar op dat u snel een doortastend antwoord van ons terugkrijgt. Liever via de telefoon iemand van ons bedrijf spreken? Ook dat is geen probleem. Op de website vindt u waarschijnlijk al heel wat antwoorden op al uw prangende vragen.