Je eigen e liquid kopen

Het gebruiken van een e sigaret wordt steeds populairder in Nederland. Dit is ook niet zo gek, want het heeft verschillende voordelen om deze apparaten te gebruiken. Daarnaast breidt de markt zich steeds verder uit waardoor de opties steeds breder worden en je er dus ook meer mee kan. Wist jij dat je niet langer hoeft te kiezen voor een al samengestelde e liquid kopen, maar dat je deze nu ook zelf kunt samenstellen. Wanneer je naar de website van Nieuwesigaret gaat vind je hier alle informatie die je nodig hebt om je eigen e liquid te maken. Er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  • Aroma
  • Hoeveelheid nicotine
  • PG en/of VG

Dit zijn de drie belangrijkste elementen die je nodig hebt. Om de e liquid ook samen te kunnen stellen heb je daarnaast een doseer spuit en een liquid flesje nodig. Dit kun je uiteraard allemaal bestellen via de website van Nieuwesigaret. Op de website vind je een uitgebreide handleiding die je kunt volgen om te kiezen voor e liquid kopen en zelf maken. Het lijkt in het begin misschien moeilijk, maar dit is zeker niet het geval. Neem in het begin genoeg tijd om de e liquid samen te stellen en het komt helemaal goed.

Je e liquid kopen of zelf samenstellen?

De vraag is nu natuurlijk wat een betere keuze is: de e liquid kopen of om deze zelf samen te stellen. Het heeft beide natuurlijk zo zijn voor- en nadelen. De e liquid kopen is voor veel mensen een stuk eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van Nieuwesigaret te gaan en daar jouw favoriete aroma’s uit te kiezen. Let ook altijd op de hoeveelheid nicotine die in de e liquid zit. Zeker als dit belangrijk voor je is. De een gebruikt een e-sigaret alleen maar om het vaporizen en dus de smaak van de aroma. Zij willen geen tot een zeer lage hoeveelheid nicotine gebruiken. Iemand die het gebruikt als substituut voor de gewone sigaret zal sneller kiezen voor een hogere hoeveelheid. En dan zijn er nog de mensen die de e-sigaret gebruiken om te stoppen met roken. Dit is een van de meest effectieve methoden om dit te doen. Het stoppen met roken wordt namelijk door twee zaken bemoeilijkt. Een is natuurlijk de verslaving aan nicotine. Deze kun je langzaam afbouwen door voor steeds minder nicotine te gaan bij het e liquid kopen. Stel je zelf je e liquid samen? Dan heb je daar helemaal veel invloed op en weet je precies hoeveel nicotine erin gaat. Het andere aspect dat stoppen met roken bemoeilijkt is dat rokers het erg gewend zijn om altijd iets in hun handen te hebben. Door gebruik te maken van de e-sigaret (met of zonder nicotine) vervult als nog die behoefte.

Meer e liquid kopen

Als je een liefhebber van de e-sigaret bent, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van maken. Het is vervelend als dat bemoeilijkt wordt doordat je vaak nieuwe e liquid kopen moet. Maak het jezelf daarom makkelijker door het zelf te maken. Je kunt dan ook grotere hoeveelheden maken en je bent ook nog eens een stuk goedkoper uit. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste e liquid kopen en natuurlijk de benodigdheden om het zelf te maken. Je bent er dan helemaal klaar voor om aan de slag te gaan. Volg de stappen die duidelijk op de website van de Nieuwesigaret beschreven staan.