IT recruitment gezocht? Aatop ICT voor professionele personeelsbemiddeling!

Opzoek naar IT recruitment? Dan bent u bij Aatop ICT aan het juiste adres. De afgelopen tien jaar hebben wij ons ontwikkeld als professioneel IT recruitment bureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een gedreven en efficiënte aanpak, waarbij wij kandidaten en bedrijven persoonlijk willen leren kennen. Door uitgebreid kennis te maken met elkaar, kunnen wij beter inschatten welke IT professional goed zou passen binnen uw team. Door vervolgens kernachtig deze informatie om te zetten naar een vacature tekst en uitgebreide kennismakingsgesprekken, vinden wij snel de geschikte kandidaten. In de praktijk blijkt deze persoonlijke en directe werkwijze zeer effectief. Als IT recruitment zien wij namelijk een zeer lage personeelsverloop van functies die wij hebben vervuld voor bedrijven. Kunnen wij bij uitzondering niet de geschikte IT professional vinden? Dan hoeft u bij ons IT recruitment bureau geen kosten te betalen. Wij werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’.

IT recruitment Aatop ICT

In het jaar 2008 zijn we begonnen met ons IT recruitment bureau en in de tussentijd zijn we al ruim tien jaar ervaren specialist en welbekend in de IT wereld. Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om uw IT professionals te vinden. Door kenmerkende vacatures te schrijven, werken wij structureel al aan een filter voor de juiste kandidaten. Als IT recruitment hanteren wij absoluut geen agressieve wervingswijze. Wij nemen juist de tijd om partijen beter te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een match van soft skills, hard skills én de bedrijfscultuur. Iemand kan namelijk zeer geschikt lijken, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen uw bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze IT recruiters begrijpen de IT wereld als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties en bedrijven. Wij zijn daarbij werkzaam vanuit vier vestigingen in Nederland, namelijk Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij onderscheiden ons als Aatop ICT recruitment door onder andere onze transparante communicatie. Duidelijke afspraken, zodat u weet wat u van ons mag verwachten, dat is ons uitgangspunt. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid erg hoog in het vaandel. Daarbij gaan wij voor oprechte openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. U heeft bij ons één vaste contactpersoon. Hij of zij zal nader kennis maken met uw bedrijf of organisatie. Gezamenlijk worden hard skills en soft skills besproken per vacature om vervolgens nader in te gaan op de bedrijfscultuur/gezochte persoonlijkheid. Duurzame arbeidsrelaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners altijd bellen voor referenties. Als IT recruitment staan wij voor u klaar en gaan wij efficiënt opzoek gaan naar de nieuwe IT professional die jullie team gaat versterken!

Voordelen IT recruitment Aatop ICT:

 • Meer dan tien jaar ervaring
 • Efficiënt selecteren en werven
 • Professioneel en secuur
 • No cure no pay principe
 • Vier locaties in Nederland
 • Zeer uitgebreid netwerk
 • Een vaste contactpersoon
 • Snel een IT professional voor uw team
 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken
 • Weinig personeelsverloop bij geworven functies

Bent u nog zoekende naar IT recruitment of heeft u op korte termijn een geschikte IT-professional nodig? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT vindt uw IT professional snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor vragen: aatop-ict. Welke IT vacatures staan er bij jullie open?