In Delft een taxi nodig? Wij staan voor u klaar

Wij weten wat u wilt als u een taxi nodig hebt. Want we zitten al diverse jaren in deze business. In Delft welteverstaan. Maar dat is niet de enige stad waar we werken. Zo kunnen we u tevens van dienst zijn als u een taxi in de regio wenst zoals in Rijswijk of De Lier. Wilt u ongestoord uw reis beginnen? Kies dan in Delft voor taxi Cityway. Benieuwd wat we te bieden hebben? Op 015citytax.nl kunt u het allemaal rustig nalezen. Het kan immers geen kwaad om een taxiservice te kennen in Delft. De taxi is een unicum binnen het openbaar vervoer. De OV-chipkaart is niet geldig voor de taxi want u betaalt hier nog met cash of met uw pinpas bij de chauffeur nadat hij u heeft afgezet. In Delft een taxi nodig hebben komt overigens vaker voor dan u denkt. Het is namelijk een studentenstad en het centrum biedt dan ook leuke uitgaansgelegenheden. Als student weet u misschien wel dat u na een avondje of nachtje stappen niet altijd even nuchter meer bent. De bussen rijden niet meer en het is onverantwoord om naar huis te lopen of te fietsen. Wat kunt u dan het beste doen in Delft? De taxi pakken natuurlijk! Zorg er daarom voor dat u ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat u ons na een nachtje doorhalen kunt bellen. In Delft een taxi nodig hebben is dus geen uitzondering op de regel. Natuurlijk vervoeren we niet alleen dronken studenten. Verre van dat zelfs! We bieden u op deze wijze een elegante manier aan om naar het theater te reizen. Uw galajurk zal niet kreuken.

Dankzij Delft taxi komt u altijd veilig op de plek van bestemming

Ook ouderen kiezen in Delft de taxi. U mag misschien zelf niet langer rijden en u hebt aan het openbaar vervoer misschien niet echt een vriend. Als u niet continu wilt leunen op uw familie en vrienden dan is het inschakelen van een taxiservice zoals de onze een uitstekend idee. Onze chauffeurs helpen u natuurlijk met in- en uitstappen. In Delft een taxi zoeken is trouwens erg eenvoudig, zeker als u onze website even opslaat en ons nummer opslaat in uw adressenboekje of smartphone. Wat we voor u kunnen beteken in Delft. Onze taxi kan u het volgende verzekeren:

 • We werken snel, goedkoop en veilig.
 • Bent u een vaste klant? Dan krijgt u een fikse korting van ons die kan oplopen tot wel 60%!
 • U kunt via de telefoon maar ook online reserveren. Handig als u vervoer van en naar Schiphol nodig hebt.
 • Omdat we in Delft werken kan het gebeuren dat u in de file komt te staan. Zeker als u naar een andere stad toe wilt. We hebben het hier immers over de Randstad. Mochten we in de file staan of lang moeten wachten voor een stoplicht dan worden hier geen kosten voor in rekening gebracht!

Niet alleen in de stad zelf staan we voor u klaar

Want ook als u niet binnen Delft een taxi nodig hebt dan nog kunt u op ons rekenen. We werken namelijk in de regio, waaronder in:

 • Rijswijk,
 • De Lier,
 • Schipluiden,
 • Westland,
 • Den Hoorn,
 • Pijnacker,
 • En natuurlijk vervoeren we u graag naar luchthaven Schiphol. En op afspraak kunnen we u tevens na uw vakantie of zakenreis weer afhalen bij de terminal.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. We staan in principe binnen een kwartier bij u op de stoep. We hebben een laag instaptarief en brengen u veilig op de plek van bestemming. Bekijk snel de website https://www.015citytax.nl/.