Ik onderging een heel goede massage in IJsselstein

Toen ik een aantal maanden geleden met een burn-out thuis moest gaan zitten omdat ik mijn werk niet meer aankon, wilde ik graag iets doen om ervoor te zorgen dat ik weer goed in mijn energie zou gaan zitten. Ik ben daarom eens even gaan kijken of ik misschien iets kon vinden wat mij zou kunnen helpen. Ik heb toen heel veel dingen gevonden, maar bij geen een had ik een goed gevoel. Dat veranderde toen ik op de site van Coachpraktijk-Vlinders terechtkwam. Op deze site worden namelijk heel goede behandelingen aangeboden voor mensen die, net als ik, moeite hebben om hun energielevel op peil te houden. Ik zag dat ik hier een massage in IJsselstein kon ondergaan. Dit is echter niet gewoon een doorsnee massage in IJsselstein, maar een die ervoor zorgt dat je energie weer volop gaat stromen. Dat was precies wat ik nodig had en ik wilde daarom graag een keer een massage in IJsselstein ondergaan. Ik had namelijk al veel over mijn energieblokkades gelezen en het leek mij heel goed om deze aan te pakken door een massage in IJsselstein te ondergaan. De mensen die bij Coachpraktijk-Vlinders.nl werken, hebben heel veel ervaring in het geven van een massage in IJsselstein en ik wilde dan ook graag een keer met hen gaan praten om te horen hoe zij mij zouden kunnen helpen. Ik zag namelijk op de site dat ik hier niet alleen maar terecht kon voor een massage in IJsselstein, maar dat ik hier ook geholpen kon worden op tal van andere gebieden. Dat is voor iemand die een burn-out heeft, heel fijn om te weten want dit is namelijk een zeer ongrijpbare kwaal. Hij is weliswaar te genezen, maar het is goed om hierbij de juiste begeleiding te krijgen. Het gaat er namelijk niet alleen om dat je je energie weer terugkrijgt, het gaat er ook om dat je je oude patronen weet te doorbreken. Vandaar dat ik graag onder behandeling wilde gaan bij de mensen van Coachpraktijk-Vlinders.nl.

Deze massage in IJsselstein is mij heel erg goed bevallen

Toen ik eenmaal een afspraak had gemaakt bij deze praktijk, kon ik al heel snel langskomen. Dat was heel prettig want ik had ook geen zin om nog heel lang te moeten wachten. Ik wilde het liefst diezelfde dag nog een massage in IJsselstein krijgen. Het fijne aan deze praktijk is dat men hier niet alleen maar een massage in IJsselstein geeft, maar dat men ook kijkt naar hoe je in deze situatie van vermoeidheid terecht bent gekomen. Dat is heel belangrijk om te bekijken want anders ben je eigenlijk alleen maar de symptomen aan het bestrijden. Ik heb daarom niet alleen een massage in IJsselstein ondergaan, maar ik heb ook coaching gekregen om ervoor te zorgen dat ik grenzen leerde stellen in het leven. Ik merkte namelijk dat ik vaak over mij heen liet lopen. Dat heeft ertoe geleid dat ik dus met een burn-out thuis kwam te zitten. Dankzij de hulp van Coachpraktijk-Vlinders.nl heb ik nu leren hoe ik grenzen moet stellen. Dat is iets waar ik nog iedere dag dankbaar voor ben. Ik kan u daarom van harte aanraden om niet alleen een massage in IJsselstein te ondergaan, maar om hier ook coaching aan te vragen.

Ik voel mij weer stukken beter

Inmiddels voel ik mij weer stukken beter en dat komt allemaal door deze praktijk. Ik kan daarom ook zeggen dat:

  • ik heel veel baat heb gehad bij deze behandeling
  • ik deze praktijk aan iedereen aanraad
  • een deel van mijn kosten werd vergoed

Kijk voor meer info even op Coachpraktijk-Vlinders.nl.