Ik heb eindelijk leren autorijden bij rijschool Borne

cool2drive - Rijschool Borne

Goed leren autorijden was al jaren een wens van mij. Dankzij rijschool Borne is deze wens eindelijk in vervulling gegaan. Ik ben dertig jaar oud en heb al verschillende rijscholen geprobeerd. Telkens lukte het me niet om mijn rijbewijs te halen. Ik vond bijvoorbeeld het invoegen op de snelweg erg eng en inhalen. Ook had ik moeite met het oversteken van drukke wegen en achteruit inparkeren. Over het algemeen ontbrak het aan zelfvertrouwen op de weg. De verantwoordelijkheid om deel te nemen aan het verkeer maakte mij bang. Dankzij rijschool Borne voel ik me nu ervaren genoeg om alleen de weg op te gaan. Ben je op zoek naar een goede rijschool Borne? Dan ben je bij cool2drive aan het goede adres. Zij hebben mij met veel geduld weer het vertrouwen gegeven dat ook ik in staat ben om een goede chauffeur te zijn in het verkeer. Dankzij hun ervaring en geduld ben ik eindelijk over mijn rijangst heen.

Mijn ervaring met rijschool Borne

Ik heb mijn rijlessen bij rijschool Borne als erg positief ervaren. Bij cool2drive nemen ze echt de tijd voor je. De instructeurs van cool2drive in Borne hebben veel ervaring met rijangst. Rijangst is een veelvoorkomende klacht bij beginnende chauffeurs. Zonder genoeg positieve feedback blijft deze angst bestaan en groeit uit tot een diepe angst. Bij veel rijscholen ligt de nadruk op snel je rijbewijs halen. Rijschool Borne springt er voor mij uit op positieve punten:

  • Ervaren rijinstructeurs
  • Een positieve benadering
  • Veel geduld
  • Rijles zoals jij dat wilt

Bij rijschool Borne heb ik het rijden echt op een andere manier geleerd. Ze nemen echt de tijd voor je en gaan uit van jouw eigen wensen. De nadruk ligt op het ontwikkelen van positieve gevoelens bij het rijden. Daarnaast hebben de rijinstructeurs van rijschool Borne veel ervaring met klanten met rijangst. Ik rijd nu met vertrouwen in mijn eigen auto over de weg.

Rijles heeft mijn leven veranderd

Op mijn achttiende verjaardag heb ik voor het eerst autorijles genomen. Na dertig lessen heb ik toen examen gedaan. Terwijl ik me vaak nog wat zenuwachtig voelde achter het stuur, ben ik wel in een keer geslaagd. Na het behalen van mijn rijbewijs reed ik alleen af en toe in de auto van mijn ouders. Doordat ik bijna nooit reed, heb ik nooit echt het vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen. Een paar bijna ongelukjes later, was mijn zelfvertrouwen zo ver gezakt dat ik niet meer durfde te rijden. Dit heeft vele jaren geduurd. Best lastig, omdat je zonder auto toch een stuk minder mobiel bent. Vervelend vond ik het dat op vakanties mijn vriend altijd moest rijden. Het is toch fijner om op lange afstanden deze taak te kunnen delen. Ook ben je erg afhankelijk van anderen, bijvoorbeeld als je een keer meubels wilt vervoeren of je met je kat naar de dierenarts moet. Ik heb toen toch weer rijlessen genomen in mijn studentenstad. De rijinstructeur stond echter niet erg open voor mijn onzekerheden en vond vooral dat ik gewoon moest durven. Na een paar lessen ben ik hier weer mee opgehouden. Bovendien had ik nog steeds zelf geen auto, waardoor de echte noodzaak ook ontbrak. Nu ik echter voor mijn werk ben verhuisd, was ik op zoek naar een goede rijschool Borne. Voor mijn droombaan als huisarts heb ik echt een rijbewijs nodig. Met het geduld en positieve benadering van rijschool Borne is het mij eindelijk gelukt om me over mijn angsten heen te zetten. Ik rijd nu vol vertrouwen in mijn eigen auto naar patiƫnten toe. Rijschool Borne bedankt!