Heerlijk uit eten nabij Blerick doe je bij Tante Toer

Een lekker hapje eten buiten de deur is natuurlijk altijd een fijne bezigheid. Niet alleen kun je buiten de deur vaak een stuk lekkerder eten dan thuis, maar de avond wordt meteen ook een stuk gezelliger. Het is immers mooi dat je de noodzakelijke energie voorziening kunt combineren met een gezellig avondje uit. Alles wordt altijd net even een beetje specialer. Je bevindt je in het restaurant samen met andere mensen die ook op zoek zijn naar een gezellig avondje uit. Dus er heerst sowieso meer sfeer in een restaurant dan je thuis kunt creëren. Verder is het natuurlijk zo dat je gewoon kunt aanschuiven en dat je vervolgens, als het tenminste een goed restaurant betreft, ook echt op je wenken wordt bediend. Het is dan erg prettig als je een ober aan de tafel hebt staan die je van alles kan uitleggen over de kaart, die bepaalde gerechten kan aanraden en die verstand heeft van wijn en dus ook weet welke wijnen passen bij welke gerechten. Vervolgens kun jij op je gemak de kaart bekijken en een keuze maken, terwijl je alvast geniet van een lekker aperitiefje in het restaurant. Valentijnsdag staat inmiddels alweer voor de deur, en deze dag leent zich uiteraard uitstekend voor een gezellig etentje. Maar als je in Blerick woont, dan zijn je opties natuurlijk beperkt en het is daarom vaak een goed idee om ervoor te kiezen om uit eten nabij Blerick te gaan. Want dan heb je in ieder geval meer opties. In Venlo kun je bijvoorbeeld terecht bij Tante Toer. Hier kun je genieten van een gezellig avondje tapas eten, maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon van de kaart te bestellen. Het is dus maar net waar je zin in hebt. Maar waar je ook voor kiest, het eten zal altijd goed smaken. Daarnaast betreft het een vrij klein en dus heel gezellig en sfeervol restaurant. Het gaat immers naast het lekkere eten ook vooral om een de sfeer. Daarvoor ga je immers uit eten nabij Blerick. Anders had je net zo goed iets kunnen bestellen. Het verschil met thuis eten en uit eten nabij Blerick, zit hem toch vooral in extra sfeer en gezelligheid die je ervaart als je bijvoorbeeld kiest voor een toprestaurant als Tante Toer. Dus als je uiten nabij Blerick wilt, kom dan snel naar Venlo en schuif aan bij Tante Toer. Je zult ongetwijfeld heerlijk genieten en thuiskomen met een voldaan en zeker ook vol gevoel. Kijkt u ook eens op eethuis-venlo.nl.

Uit eten nabij Blerick is altijd een goed idee

Of je nu naar Tante Toer gaat of niet, het is altijd een goed idee om te kiezen voor uit eten nabij Blerick. Maar als je dan toch naar Venlo gaat, dan is Tante Toer wel één van de betere opties. Van de kaart kun je bijvoorbeeld de onderstaande gerechten bestellen die stuk voor stuk ontzettend lekker zijn:

  • Rendang; stoofpotje van rundvlees, geserveerd met rijst, atjar en kroepoek
  • Rib-eye; van de grillplaat, geserveerd met frieten, salade en mittysaus
  • Burritos; Mexicaanse kruiden, geserveerd met gehakt en groenten, gegratineerd met kaas
  • Pollo Marsala; stukjes kip in een versterkte wijn met frieten
  • Gamba’s; grote gamba’s in een tomatensaus, geserveerd met pasta en salade

Vergeet niet te reserveren!

Zoals gezegd is Tante Toer een vrij klein restaurant en dus zitten ze in het weekend vrij snel vol. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan op tijd. Het telefoonnummer vind je op de website. Uit eten Nabij Blerick wordt dan in ieder geval een heerlijk avondje uit. Dat maakt uit eten nabij Blerick juist zo’n feest.