Fit door het leven met een personal trainer Amsterdam

Een drukke baan, studie, vrienden en vriendinnen, hobby’s… Onze tijd is kostbaar en het indelen van een sportschoolabonnement blijft dan ook voor veel mensen slechts een gedachte. Die spijkerbroek die net iets te strak zit, het zweet op je voorhoofd na het lopen van 20 traptreden, die vermoeiende fietstripjes naar je werk en naar de stad… Ze herinneren je elke keer weer aan het achteruit gaan van je conditie. Maar dan weer die drukke dag vol met meetings, vergaderingen, heen en weer geloop, hard werken en veel doen. Ze eten energie, ze lijken ervoor te zorgen dat de sportschool voor een later moment is. Maar niets is minder waar! Sporten is, zoals de meeste mensen heus wel weten, enorm belangrijk voor onze gezondheid. Het zorgt voor meer energie (ook al klinkt het idee alleen al vermoeiend op dit moment), het zorgt voor een betere conditie, je zit letterlijk lekkerder in je vel, de overbodige kilootjes vliegen eraf. Het is tijd voor resultaat! En onze personal trainer in Amsterdam staan voor je klaar!

Personal trainer Amsterdam: jouw nieuwe verslaving

Motivatie in het brein is er bij veel mensen wel, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen is een tweede. Daarvoor hebben wij een oplossing bedacht. Het is tijd voor resultaat! Samen met onze personal trainer Amsterdam bereiken wij binnen no-time jouw doel! Maar waarom een personal trainer in Amsterdam? Athletic Fitness Amsterdam staat bekend om zijn passie, gedrevenheid en motivatie. Dit kunnen onze Personal trainers erg goed overbrengen op jou. Wanneer je eenmaal gekozen hebt voor een personal trainer Amsterdam, zul je zien dat resultaten binnen handbereik liggen. Gemiddeld gezien boeken de meeste mensen 3 binnen maanden hun resultaat, terwijl ze daar de jaren ervoor niet aan toe kwamen. Onze personal trainer in Amsterdam staat klaar om met jou aan de slag te gaan! Samen beginnen we met:

  • Het maken van een op maat gemaakt trainingsschema.
  • Het maken van een op maat gemaakt voedingsschema. 

Onze personal trainer in Amsterdam gaat naar aanleiding van jouw trainschema en doelen aan de slag met het maken van een voedingsschema. Zo hoef jij zelf niet meer na te denken over wat er op tafel komt te staan om jouw doelen te bereiken! Ook jouw trainschema wordt gemaakt aan de hand van jouw wensen en doelen. Ieder doel, iedere wens en ieder lichaam is natuurlijk anders. Daarom zullen we beginnen met wat persoonlijke informatie. Daarna is het tijd voor actie! Of je nu een paar kilo wilt afvallen, wat fitter wilt worden of aan een prachtig afgetraind lichaam wilt werken: onze personal trainer Amsterdam staat voor je klaar! Maar wat doet die Personal trainer in Amsterdam dan eigenlijk? Naast het op maat maken van jouw voedings- en trainschema zal hij samen met jou gaan trainen. Het doel is duidelijk, dus er kan gewerkt worden. Speciaal voor jou, de sporter met een personal trainer in Amsterdam, hebben we een ruim opgezette gym. Hierdoor kan er in alle rust getraind worden, zodat je optimaal bezig kunt zijn met het bereiken van jouw doel! Afhankelijk van het doel, de wensen en het budget train je samen met jouw Personal trainer Amsterdam 1, 2 of 3 uur per week.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom is het geen enkel probleem als jij buiten de trainuren met jouw personal trainer om nog vragen hebt. Bijvoorbeeld in het weekend, wanneer je op vakantie bent of wanneer je ’s avonds wilt trainen, is jouw personal trainer per app of e-mail bereikbaar. Zo staan we er altijd samen voor!

Lees meer…