Energiekosten vergelijken: waarom zou je?

Je hebt er waarschijnlijk wel meer mensen over gehoord: energiekosten vergelijken is een behoorlijke trend. En trends zijn er niet voor niets: energiekosten vergelijken is inderdaad ontzettend slim om te doen! Want ga maar na. De energie – en gaskosten zijn de afgelopen ontzettend gestegen. Sowieso rijzen de energiekosten – zeker in de winter – vaak de pan uit en elke keer als je de rekening ziet, schrik je er eigenlijk van. Natuurlijk kun je heel bewust met je energieverbruik omgaan – daarmee doe je ook het milieu een plezier! – maar beginnen bij het begin is natuurlijk het meest logisch. En dat begint met het op een rij zetten van de prijzen van verschillende energie-aanbieders. Want reken maar dat daar flinke verschillen in zitten! Er zijn zelfs situaties waarin mensen door het eens één keer goed op een rij te zetten, € 400 besparen! Behoorlijk de moeite waard dus. Maar nu de crux. Ontzettend veel mensen willen natuurlijk graag besparen, maar denken er niet zo over na. Ze vinden het wel lekker om bij dezelfde leverancier te blijven zitten en niks te hoeven regelen. Tegen dat veranderen zien ze nameljk vaak ontzettend op, het is allemaal gedoe. Ze zijn bang dat het enorm tijdrovend is, weten niet hoe ze het moeten aanpakken om energiekosten te vergelijken of zien door de bomen het bos niet meer. Daarom is het het fijnst als je je energiekosten kunt vergelijken op een hele simpele, tijdbesparende manier. Je kunt stoppen met zoeken, want die manier is er zeker! Door even één moment in te plannen waarop je de kosten naast elkaar zet, kun je ongelooflijk veel kosten besparen en het loont dus de moeite – zeker als je dat via Slim met Energie doet. Zo kun je elk jaar opnieuw een vergelijking doen en flink besparen!

Energiekosten vergelijken doe je bij Slim met Energie!

Via Slim met Energie kun je op een hele overzichtelijke, simpele manier jouw energiekosten vergelijken en kijken welke alternatieven er zijn en hoeveel je kunt besparen. Op die manier wordt een klus waar je eerder misschien tegenop zag, opeens erg leuk. Want je ziet meteen wat je beloning is: een flinke besparing! Wat zijn precies de voordelen van Slim met Energie?

 • Je vindt snel en gemakkelijk de allerbeste energiedeal voor jou!
 • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd
 • Je gaat flink besparen
 • Je kunt hartstikke makkelijk overstappen op een nieuwe energie-aanbieder
 • Je kunt zoeken op alleen stroom, alleen gas, of gemixed
 • Je kunt de looptijd bepalen
 • Je kunt de mate van duurzaamheid aangeven

Wil je alleen:

 • energie van windmolens
 • stroom van zonnepanelen
 • alleen duurzame leveranciers
 • groene stroom
 • of gas CO2 gecompenseerd?

Dit kun je allemaal gewoon aanvinken. Er worden 16 energieleveranciers met elkaar vergelijken, waaronder de grote bekende, zoals Nuon, Essent, Eneco, BudgetEnergie, Oxxio, Engie, en Vandebron. Er zit altijd iets passends voor je bij! Er zijn altijd speciale aanbiedingen die worden meegenomen worden in het bepalen van de beste deal voor jou! Zo weet je dat je daar niet nog apart naar hoeft te zoeken. Want juist die aanbiedingen kunnen maken dat de ene keuze ondanks iets hogere prijzen tóch uiteindelijk een betere deal is!

Start meteen!

Het is dus de moeite waard om je energiekosten te vergelijken. Slim met Energie staat graag voor je klaar, helpt je bij energiekosten vergelijken en de goedkoopste leverancier te vinden. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens in te voeren. Er volgen 4 stappen van de energievergelijker die je doorloopt en dan is het al gepiept! Het kost je maar 5 minuten en je weet meteen wat je te doen staat! Kijk vandaag nog op https://slimmetenergie.com!