Een website maken met een gratis websitebouwer of een professional?

Eenvoudig gezegd is een websitebouwer een platform waar een website maken heel eenvoudig voor u wordt gemaakt, omdat u geen code hoeft te schrijven of te bewerken. Websitebouwers zijn webgebaseerd, wat betekent dat u geen software hoeft te downloaden of te installeren, u heeft alleen een browser nodig (zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari) en een internetverbinding om uw website te maken! Websitebouwers zitten boordevol functies, zoals uniek ontworpen websitesjablonen, drag-and-drop-editors waarmee u eenvoudig elementen aan uw website en ‘ingebouwde’ hostingdiensten kunt toevoegen. Platforms voor een website maken – zoals Wix en Squarespace – zijn bij uitstek geschikt voor eigenaren van kleine bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor het beheren en vermarkten van de online aanwezigheid van hun bedrijf. Of u nu een tech-nerd bent of nieuw bent op het gebied van online-technologieën, websitebouwers bieden enkele voordelen voor een website maken. Maar zelfs al bieden de platforms een intuïtief ontwerp en honderden professionele sjabloonontwerpen en kleurenschema’s om uit te kiezen, het uiterlijk van uw website zal uiteraard mooi zijn, doch niet helemaal hetzelfde als wanneer u een professional inhuurt. Omdat u geen ervaring met codes nodig hebt, kan iedereen een website opzetten met een websitebouwer. Het begint allemaal met het kiezen van uw websitesjabloon, het toevoegen van widgets en specifieke elementen (blogs, knoppen voor sociale media, fotogalerijen, winkelwagentjes enz.) Nadien wordt u gevraagd de website te publiceren. U kunt uw site gratis publiceren (inclusief een niet-uniek domein en een website builder-advertentie op uw site) of upgraden naar een geavanceerd betalend plan (inclusief uniek domein en geen advertenties, plus extra functies) voor ongeveer € 12 per maand, afhankelijk van het gekozen plan en de websitebouwer.

De voordelen van een website maken met professionals

In de afgelopen jaren zijn er op het internet een aantal goedkope online-websitebouwers ontstaan ​​waarmee kleine bedrijven hun website maken (zoals hierboven vermeld). De technische mogelijkheden van de online websitebouwers evolueren snel en zijn sterk aan het verbeteren, maar ze hebben nog steeds inherente beperkingen. Zo zijn ze zeer beperkend voor de hoeveelheid vrijheid en creativiteit die een bedrijf nodig heeft, evenals het bieden van beperkte controles en processen voor de huidige behoeften van moderne websites. Ze presteren goed in een website maken voor kleine ondernemingen, die voornamelijk worden gebruikt voor het weergeven van informatie, maar vaak voldoen ze niet aan de functionaliteit die veel grote bedrijven verlangen. Het is essentieel voor elk bedrijf om een ​​website te hebben die niet alleen voldoet aan de behoeften van de organisatie, maar ook aan die van de klant. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van een professionele website maken met de websitebouwers van My Identity:

  • Een professioneel ontwerp, branding & maatwerk
  • Verhoogde zichtbaarheid voor zoekmachine
  • Onderhoud, controle van bugs en compatibiliteit

Vergeet de gratis opties als u de beste resultaten wilt

Een professionele website maken, biedt veel voordelen en zal uw bedrijf promoten met meer vertrouwen, hogere inkomsten en een zo belangrijke eerste indruk maken. Uw website is het venster of de deur van uw bedrijf en het zou de voordelen moeten demonstreren die uw bedrijf te bieden heeft. Met andere woorden potentiele klanten moeten uitnodigen om binnen te stappen of te kijken. Als u de behoeften van uw websiteontwerp wilt bespreken, biedt My Identity u graag advies en zoekt graag voor u een webgebaseerde oplossing die aan al uw eisen voldoet. Deze professionele websitebouwers bieden creëren websites als marketingsplatforms met krachtige resultaten. U kunt hen contacteren via www.my-identity.nl, waar u gelijk de aangeboden diensten en meer informatie kunt vinden.