Een watercooler voor op kantoor

Een watercooler voor op kantoorTwee weken geleden hebben wij een watercooler gekocht voor op het kantoor. Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer en veel klanten drinken water. Wij willen deze klanten natuurlijk een leg koel glas water bieden, vooral als het erg warm weer is en dat kunnen wij nu met een cooler. De watercooler hebben wij gekocht op de website van Aqua Light en niet alleen onze klanten zijn er blij mee, maar ook onze medewerkers. Ruim acht jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in mijn schuurtje en ondertussen werken er ruim twintig mensen in het bedrijf. Tegenwoordig werken wij natuurlijk niet meer in mijn schuurtje, dat doe ik al jaren niet meer en wij werken zelfs sinds begin dit jaar in een nieuw kantoor. Wij besloten om te verhuizen, omdat wij graag een kantoor wilden dat past bij het bedrijf. Zes jaar geleden verhuisden wij naar het vorige kantoor en destijds had een goede huurprijs veel invloed op onze keuze. Mijn bedrijf was snel aan het groeien, maar ik wist niet of dit met deze snelheid zou doorgaan. De afgelopen jaren is gebleken dat wij stabiel konden blijven groeien en daarom kozen wij nu bewust voor een mooi modern kantoor op een goede locatie. Onze klanten komen regelmatig langs om met ons te overleggen en daarom wilden wij naar een mooi kantoor verhuizen. Wij wilden ook graag een watercooler kopen, omdat veel klanten om water vragen. Helaas hadden wij hier begin dit jaar geen budget meer voor, maar sinds een paar weken was dit geld beschikbaar. 

Een watercooler die je kan aansluiten op de waterleiding

Ik vroeg aan een van de medewerkers of hij online kon zoeken naar bedrijven die coolers aanbieden en hij vond een aantal bedrijven. Samen zouden wij een keuze maken en een mooie watercooler uitkiezen. Wij vergeleken de prijzen van de verschillende bedrijven en het viel mij op dat veel coolers duurder waren dan ik had verwacht. Daarnaast moet je ook regelmatig een waterfles laten brengen en heb je hierdoor extra kosten. Gelukkig had hij ook het bedrijf Aqua Light gevonden, dit bedrijf biedt een normale cooler aan, maar ook een andere oplossing aan. Via dit bedrijf konden wij een speciale leidingwatercooler kopen. Dit is een watercooler die je kan aansluiten op de waterleiding, zodat je niet elke keer de waterfles hoeft te vervangen. Dit soort coolers zijn duurder dan een normale watercooler, maar je hebt veel minder kosten. Dit leek mij de beste oplossing aangezien er veel water wordt gedronken. 

Heerlijk koel water 

Sinds twee weken hebben wij de nieuwe watercooler en wij zijn er erg blij mee. Het water komt direct uit de kraan, maar is wel erg hygiƫnisch. Veel van onze klanten hebben al van het gekoelde water kunnen genieten en de medewerkers drinken er ook veel van. Voor het kopen van een watercooler kunnen wij Aqua-beans.nl Light aanraden.

  • Zij verkopen verschillende coolers
  • Wij vonden hier een speciale leidingwatercooler en besparen hiermee kosten
  • Onze klanten en de medewerkers maken er veel gebruik van
  • De cooler is erg hygienisch en is aangesloten op de waterleiding