Een leren bankstel voor de woonkamer

Over een maand gaan mijn vriendin en ik voor het eerst op onszelf wonen. We hadden ons ingeschreven voor een nieuwbouwproject van de gemeente en we waren uitgekozen. De gemeente had een complete nieuwe wijk laten bouwen en vorige maand werd ons gedeelte opgeleverd. We zijn er erg blij mee, want we hebben voor een mooi bedrag een starterswoning kunnen kopen. Toen we ons ingeschreven hadden waren de huizenprijzen erg laag en we konden voordelig het huis kopen. Het duurde bijna anderhalf jaar om alles te bouwen en nu zijn de prijzen veel hoger. We moesten alleen wel zelf nog erg veel verbouwen, want het werd casco opgeleverd. Gelukkig heb ik een aantal vrienden die erg handig zijn en met veel dingen hebben geholpen. Daarnaast hebben mijn ouders en die van mijn vriendin ook veel geholpen, bijvoorbeeld met het laminaat en schilderen. We moesten bijna alles voor het huis nog kopen, zoals meubels, elektronica en dat soort dingen. Dat was erg lastig, want mijn vriendin en ik hebben een totaal andere smaak. Ik hou zelf meer van modern en mijn vriendin van landelijk, bijna bij alles hadden we een discussie. De paar dingen die we wel allebei mooi vonden waren vaak erg duur. Misschien dat we een beetje overdrijven, maar met ons nieuwe huis willen we graag dingen die we echt mooi vinden. Een vriendin van ons is interieur ontwerpster en zij had ons een aantal tips gegeven, bijvoorbeeld over kleurgebruik en opstelling van de meubels. Dat hielp ons goed op weg, maar het kopen van spullen was gewoon erg lastig. Een ding waar we het wel over eens waren was een leren bankstel. Allebei vinden we een leren bankstel erg mooi en we wilden er graag eentje in onze woonkamer.      

Een leren bankstel van Mokana

Helaas konden we het ook niet snel eens worden over een leren bankstel. We hadden een aantal woonwinkels bezocht, maar vonden elke keer niet een bank die het voor ons was. Als ik het mooi vond, dan vond zij het niets en andersom. Uiteindelijk vonden we een leren bankstel die we allebei wel leuk vonden, maar niet geweldig. We besloten om deze bank in gedachten te houden en toch door te zoeken. Toen kwamen we een leren bankstel op mokana.nl tegen. Deze vonden we allebei geweldig, maar we moesten de bank natuurlijk nog wel echt zien. We besloten om hun showroom te bezoeken om de bank te bekijken. Hier werden we vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Het leren bankstel was net zo mooi als we hoopten en we konden hem bestellen voor een goede prijs. Er was ook nog een tafeltje in de showroom die we leuk vonden en die hadden we ook meteen besteld. Het was nu alleen nog wachten tot de bank zou binnenkomen. Helaas was de bank niet op voorraad, maar dat is heel gebruikelijk met meubels, we moesten dus nog een paar weken wachten.

Erg blij met de bank

Het leren bankstel van Mokana kwam deze week binnen en we zijn er erg blij mee. Hij staat erg mooi in de woonkamer en past goed bij onze andere meubels. In de tussentijd hebben we wat meer dingen gekocht en we zijn bijna klaar om in het huis te trekken. Je kan zien dat het leren bankstel van een goede kwaliteit is en we verwachten dat we jarenlang van de bank kunnen genieten. Voor een leren bankstel moet je bij Mokana.nl zijn

  • Ze hebben veel kwaliteitsartikelen
  • We werden erg vriendelijk geholpen in de showroom
  • Ze verkopen ook veel andere artikelen