Drukwerk voor jouw onderneming

Ondanks dat we in een digitale wereld leven, kunnen we nog steeds niet zonder goed drukwerk. Er zijn mensen die eigenlijk nooit meer iets van papier lezen, maar dat blijft toch een minderheid. De meesten geven er de voorkeur aan om bepaalde zaken gewoon nog gedrukt te krijgen. Zolang dit zo is, is het voor jouw bedrijf verstandig om hier bij aan te sluiten. Als potentiële klanten jouw bedrijfsinformatie graag niet alleen digitaal willen kunnen lezen, maar ook op papier, dan is het aan te raden om dan toch nog voor drukwerk te kiezen. Het zou immers zonde zijn als jij klanten misloopt omdat jij je volledig richt op het digitale spectrum terwijl jouw potentiële klanten zich niet enkel daar bevinden. Nu is het wel zo dat er natuurlijk heel veel verschillende mogelijkheden zijn als het gaat om drukwerk en het is ook zo dat niet voor iedere doelgroep iedere mogelijkheid even effectief is. Het is natuurlijk zonde om iets te laten drukken terwijl dit de mensen niet goed zal bereiken. Let hier dus altijd op voordat je overgaat tot het laten drukken van iets. Bij ZoGedrukt kan het allemaal.

Vele varianten drukwerk

Zoals gezegd zijn er verschillende varianten drukwerk mogelijk en zal het per bedrijf verschillen wat de beste optie is om in te zetten of dat een combinatie van verschillende opties tot de mogelijkheden behoort. Welke soorten drukwerk kunnen we nu allemaal onderscheiden? We kunnen dan denken aan:

  • flyers en folders, die gemakkelijk huis aan huis bezorgd kunnen worden
  • visitekaartjes, om nieuwe contacten snel van jouw contactgegevens te kunnen voorzien
  • brochures, waarin men een duidelijke uitleg kan vinden van de producten of activiteiten van de onderneming
  • enveloppen, bedrukt met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam

Wat zijn nu de voordelen van de verschillende opties? Visitekaartjes zijn handzaam, gemakkelijk mee te nemen en ook gemakkelijk uit te delen. De compacte gegevens die er op staan zijn voldoende om iemand de mogelijkheid te geven later contact met jou op te nemen. Bedrukte enveloppen komen vooral goed van pas bij bedrijven die nog veel post versturen, anders zijn ze niet echt noodzakelijk. Folders en flyers zijn ideale middelen om mensen in de directe omgeving van het bedrijf te verleiden meer te weten te komen over de producten of diensten. Brochures zijn typisch drukwerk dat je alleen aanbiedt aan geïnteresseerde personen, het is bovendien iets wat lang niet voor iedere onderneming van pas kan komen.

Eenvoudig bestellen bij ZoGedrukt

Vaak aarzelen ondernemers over drukwerk omdat de kosten hiervan vaak hoog liggen. Er moet immers eerst een ontwerp gemaakt worden en dan moet dit nog gedrukt worden. Dit kost tijd en dat rekent de drukker aan jou door. Gelukkig kan het ook eenvoudiger en voordeliger, namelijk door gebruik te maken van de diensten van ZoGedrukt. Je kunt met hun online module zelf je drukwerk samen stellen, wat betreft formaat, ontwerp en bijvoorbeeld lettertype. Dit bespaart je natuurlijk al heel wat kosten. Zij hoeven dan alleen maar het daadwerkelijke drukken te doen. Doordat zij over een eigen machinepark beschikken, kan dit meestal erg snel geregeld worden, zodat jij je bedrukte artikelen zo snel mogelijk kunt ontvangen. Bovendien kunnen zij op deze manier ook altijd zelf de kwaliteit in de gaten houden, zodat dit aan hun standaarden voldoet. Kom je er niet helemaal zelf uit, heb je vragen over bijvoorbeeld de kleuren, dan staat hun team van drukwerkexperts graag voor je klaar. Zij kunnen al jouw vragen op dit gebied beantwoorden. Wanneer jij dus drukwerk voor je bedrijf uit wilt laten voeren, dan is het een goed idee om dit bij ZoGedrukt te laten doen. Bekijk de website..