Deze audio tour maakt mijn werk heel veel gemakkelijker

Deze audio tour maakt mijn werk heel veel gemakkelijkerEen aantal jaar geleden ben ik begonnen als gids. Ik geef mensen rondleidingen in de stad en dat doe ik nu al een paar jaar met heel veel plezier. Ik merkte echter al wel tamelijk snel dat het niet altijd eenvoudig is om iedereen in de groep te bereiken. Omdat ik de groepen niet kleiner wilde maken omdat dat ten koste zou gaan van mijn verdiensten, heb ik eens gekeken of ik mogelijkheden zou kunnen vinden om mijn mensen beter te kunnen bereiken. Ik hoorde van een collega van mij dat hij gebruik maakte van een audio tour. Dat leek mij een goede oplossing voor mijn rondleidingen en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om een audio tour te vinden. Het viel mij op dat heel veel bedrijven weliswaar een audio tour aanbieden, maar dat het bijna nooit aan de eisen voldoet die ik er als professionele rondleider aan stel. Het is namelijk zo dat de apparatuur vaak te duur is, of een heel slecht bereik heeft. Dat is natuurlijk iets wat je niet graag wilt. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden om een goede audio tour te vinden bij een bedrijf met goede recensies. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken op het internet naar fora waar mensen hun mening gaven over de audio tour die zij hadden aangeschaft. Ik zag al heel snel dat ik even naar de site van Axitour.nl zou moeten gaan. Hier worden namelijk heel goede producten aangeboden en daar wilde ik maar wat graag meer van weten. Zo gezegd zo gedaan, ik ben even gaan kijken en inmiddels kan ik u vertellen dat ik de audio tour heb weten te vinden waar ik naar op zoek was.

Deze audio tour bevalt mij zeer goed

Toen ik op de site van Axitour.nl ging kijken, viel het mij op dat ik hier heel goede apparatuur kon krijgen. Je kunt hier ook huren en vandaar dat het mij een goed plan leek om eerst even een keer iets te huren om daarna te besluiten of ik het product ook daadwerkelijk wilde gaan kopen. Ik heb daarom een keer een audio tour gehuurd en toen ik de apparatuur voor het eerst zag, was het mij wel duidelijk dat ik hier een goed product in handen had. Deze audio tour voldoet aan alles wat je er van mag eisen. Vandaar dat ik blij was dat ik de site van Axitour.nl heb weten te vinden. Ik heb een bestelling geplaatst en ik had mijn audio tour al heel snel in huis. Ik kan nu heel goed rondleidingen geven zonder dat mensen mij niet meer kunnen verstaan. Het is namelijk zo dat ik een microfoontje op heb en de mensen in mijn groep krijgen allemaal een receiver. Dat zorgt ervoor dat zij mij heel goed kunnen verstaan. Dat is voor mij ideaal want ik hoef mijzelf niet de hele dag te overschreeuwen. Ik kan mij dan nu ook niet meer voorstellen dat ik ooit weer zonder een dergelijk apparaat zal gaan werken.

Ik ben zeer tevreden over Axitour.nl

Ik ben heel blij dat ik met de mensen van Axitour in zee ben gegaan. Ik heb hier namelijk precies weten te vinden wat ik nodig had, namelijk:

  • een goede audiotour
  • apparatuur die niet heel duur was
  • goede service, ik had mijn bestelling heel snel in huis

Ik kan niet anders dan zeggen dan dat ik heel tevreden ben over dit bedrijf.