De stretchtent: een ideale oplossing

Organiseert u een feest of evenement en wilt u uw gasten een stijlvol onderkomen bieden, waarbij u beschutting biedt op een open-air locatie, dan biedt een stretchtent de perfecte oplossing voor iedere gelegenheid. Een stretchtent is een tent die rust op enkele palen en vervolgens wordt gespannen met touwen. Hiermee kunt u een groot oppervlak beslaan en veel mensen herbergen én heeft u als bijkomend voordeel dat er geen wanden, palen of touwen zijn die hinderlijk zijn voor uw gasten. U creëert hiermee een professionele en stijlvolle aankleding van elk evenement en zult uw gasten op die manier perfect van dienst kunnen zijn met beschutting tegen alle weersinvloeden die u zich kunt indenken.

De stretchtent: zakelijk én particulier

Ongeacht de reden van uw evenement, of het nu gaat om een teambuilding, lezing, workshop of seminar, een stretchtent, voorzien van een ondervloer, een podium, goede verlichting en verwarmingselementen, biedt u de mogelijkheid om midden in de natuur uw gasten de accommodatie te bieden die een zakelijke locatie u ook kan bieden. Echter geldt dit ook voor particuliere aangelegenheden. Een feest, bijvoorbeeld voor een bruiloft, bijzondere verjaardag, buurtbarbecue of andere gelegenheid wordt nog beter door een stretchtent in te huren en zo mensen schaduw voor de zon of onderkomen bij regen te bieden. Een stretchtent heeft daarbij het voordeel dat u deze op diverse manieren kunt laten opzetten én aan elkaar kunt schakelen, zodat u een onderkomen kunt bieden voor zeer grote groepen mensen. De stretchtent is daarmee de perfecte tent voor elk evenement, ongeacht de aanleiding.

De beste leverancier voor uw tent

Na een grondig onderzoek gedaan te hebben in de markt zijn we tot de conclusie gekomen dat het huren van een tent via de perfecte manier is om een stretchtent voor uw evenement te verkrijgen. Op welovestretchtents.com staan al diverse voorbeelden van de opzet van dit soort tenten, waarbij u inspiratie krijgt voor de toepassing van een stretchtent op uw evenement. Denkt u daarbij aan:

  • Bruiloften
  • Horeca aangelegenheden
  • Festivals
  • Privé- en tuinfeesten
  • Zakelijk gebruik

En diverse andere evenementen, zoals het verzorgen van concerten, braderieën, markten, strandfeesten en meer. De inzet van dit soort tenten biedt u de mogelijkheid om zeer privé een kleinschalig evenement extra bijzonder te maken. De kleinste van deze tenten biedt u ruimte aan een kleine groep mensen om bijvoorbeeld een mooi diner te serveren. Deze tenten zijn echter in zoveel verschillende formaten én modulair met elkaar te verbinden, dat u tot wel ruim 300 mensen in een stretchtent kunt plaatsen voor een evenement. De tenten van We Love Tents voldoen daarbij aan de beste en strengste veiligheidseisen. Niet alleen bezitten ze alle certificaten om aan deze veiligheid te voldoen, maar zijn deze tenten tevens te verwarmen met terrasverwarmers die bij de tenten geleverd kunnen worden. We Love Tents verzorgt voor u het totaalplaatje, waarbij de tenten kosteloos worden opgebouwd en weer afgebouwd na uw evenement. U kunt tevens gebruik maken van de dienst om een ondervloer bij de tent te leveren en, net als de verwarmers, ook verlichting bij de tenten huren. Elke tent wordt hiermee een waardevolle en sfeervolle toevoeging tot uw evenement en u bent ervan verzekerd dat al uw gasten op de perfecte manier uw evenement kunnen beleven. Beleving is waar het om draait tegenwoordig en dit heeft We Love Tents goed begrepen. De persoonlijke aandacht, het advies en de service die zij bieden maken dat zij in onze ogen de beste leverancier zijn voor elke tent en voor elk evenement. En dat tegen zeer gunstige prijzen. Meer informatie vindt u terug op welovestretchtents.com.