De specialist op het gebied van gebouwbeheer

Problemen met onder andere het leidingwatersysteem of bijvoorbeeld het klimaatsysteem in uw gebouw of huis kan grote problemen opleveren. Het is daarom van groot belang om goed gebouwbeheer in te schakelen om problemen te voorkomen en snel in actie te kunnen komen als er zich wel problemen voordoen. Voor dit soort diensten kunt u uitstekend terecht bij Holland Building Maintenance. Wij verzorgen graag voor u het gebouwbeheer en doen dit altijd zodat het uitstekend bij uw specifieke wensen aansluit. Het beheerplan stellen wij altijd samen met onze klanten op zodat beide partijen er zeker van zijn dat het gebouwbeheer helemaal naar wenst is ingericht. Wij zorgen daarnaast niet alleen dat alles technisch goed blijft werken, want onder het gebouwbeheer valt bij ons ook het veiligstellen van het leefklimaat in het gebouw. Hierbij zorgen wij er voor dat de lucht- en waterkwaliteit naar de hoogste standaard is zodat het voor iedereen veilig en prettig is om te leven en/of te werken in het gebouw. U denkt misschien dat dit niet zo vaak nodig zal zijn en dat is gelukkig ook het geval, maar vooral in kantoorgebouwen die niet altijd volledig worden gebruikt kunnen bacteriën zich ophopen in bijvoorbeeld de luchtsystemen of het leidingwatersysteem. Het voorkomen van dit soort problemen is natuurlijk beter en goedkoper dan het herstellen en daarom is het inschakelen van onze dienst gebouwbeheer zeker aan te raden. Als u ons inschakelt komen wij regelmatig alles checken en testen zodat u er zeker van bent dat al uw systemen goed werken en schoon zijn.

Uitgebreid pakket op het gebied van gebouwbeheer

Erg handig aan ons bedrijf is dat wij een totaalpakket op het gebied van gebouwbeheer kunnen aanbieden. Hierbinnen kunt u uiteraard kiezen welke aspecten voor uw belangrijk zijn en zo kunnen we samen tot een uitstekend beheerplan komen. Wij vinden dat gebouwbeheer altijd maatwerk moet zijn en daarom zijn wij er voor u om ondersteuning en hulp te bieden op de gebieden die u wilt. Uiteraard doen wij het gebouwbeheer zo duurzaam mogelijk en zorgen wij er op die manier voor dat problemen op een goede manier worden voorkomen of eventueel genezen. Enkele van de zaken waar wij het onderhoud van kunnen doen zijn bijvoorbeeld de volgende:

  • Taptoestellen
  • Leidingsystemen
  • Waterbehandelingstoestellen
  • Drinkwaterreservoirs
  • Brandpompen
  • Drukverhogingsinstallaties
  • Diverse soorten beveiligingen zoals keerkleppen en beluchters

Zoals u kunt lezen bieden wij u de mogelijkheid om bij ons diverse zaken aan te kaarten en wij zullen er vervolgens voor zorgen dat door periodieke controles alles goed blijft werken. Omdat wij meerdere vestigingen hebben kunnen wij vast ook bij uw bedrijf of huis snel ter plekke zijn om eventuele problemen te verhelpen.

Voorkom zaken als legionella

Een veelvoorkomend probleem bij diverse soorten panden is het ontstaan van legionella in de waterleidingen. Deze bacterie kan erge ziektes veroorzaken en voor kwetsbare gebruikers van het waternet, zoals ouderen en kinderen, zelfs dodelijke gevolgen hebben. Door ons het gebouwbeheer te laten uitvoeren kunt u er voor zorgen dat deze bacterie niet de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Als dit zich wel voordoet zorgen wij er door bijvoorbeeld thermische desinfectie of chemische desinfectie toe te passen voor dat alles weer schoon en veilig zal worden. U krijgt, als u er voor kiest om met ons bedrijf in zee te gaan, altijd een contactpersoon die u snel en gemakkelijk kunt bereiken en waarmee u alle details kunt bespreken die wij op het gebied van gebouwbeheer voor u uit kunnen voeren. Voor meer informatie over de diensten die wij leveren kunt u gerust op de website terecht of eens contact met ons opnemen.