Dankzij dit administratiekantoor uit Groningen minder boekhouding

Dankzij administratiekantoor Groningen, beter bekent als Anfano, kunt u uw bedrijf weer op de kaart zetten. Misschien heeft het u een tijdje tegengezeten. Misschien hebt u erg veel geld geïnvesteerd maar eist de belastingdienst erg veel geld op terwijl u al maanden zo niet jaren verlies draait. Maar het kan ook een stuk positiever: misschien bent u juist een jonge ondernemer en zoekt u de hulp van een administratiekantoor in Groningen om u te helpen in het opzetten van een startup. Als particulier hebt u wellicht zo nu en dan vragen over uw inkomen en de verplichte jaarlijkse belastingaangifte. In al deze gevallen bent u bij ons administratiekantoor in Groningen aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op anfano.nl. U vindt er per categorie wat we grofweg voor u kunnen betekenen. Elke klant heeft weer een ander verhaal. Natuurlijk hanteren we stapsgewijze procedures maar het is voor onze medewerkers eenvoudig om hiervan af te wijken. Daarom kunnen we een persoonlijke en klantgerichte behandeling garanderen. U kunt onze referenties op de website van ons administratiekantoor in Groningen vinden. U zult zien dat heel wat illustere namen u zijn voorgegaan en dankzij ons weer een winstgevend bedrijf zijn geworden. Dat klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren.

Dit administratiekantoor in Groningen is dol op al uw papierwerk

Het administratiekantoor in Groningen waar we het over hebben bestaat uit een jong en getalenteerd team. Elke werknemer heeft een eigen specialisatie zodat we op elk gebied iemand kunnen inzetten om u te helpen. We hebben ervoor gekozen om onze website zo in te delen dat u direct kunt bekijken wat in voor u in petto hebben. Bij administratiekantoor in Groningen helpen we u onder andere bij:

  • De administratie. We kunnen de boekhouding grotendeels van u overnemen. Maar we kunnen u ook helpen en zo nu en dan de boekhouding controleren. Denk aan het bijhouden van salarissen en ziekteverzuim. Maar ook inkomsten en uitgaves worden uiteraard door ons systeem bijgehouden.
  • Denk aan de aangifte maar ook de aanvraag van toeslagen en vergunningen.
  • We kunnen u tevens adviseren als u ondernemer bent. Vragen over het opzetten van een BV, hoe u investeerders en klanten kunt vinden en ga zo maar door zijn voor administratiekantoor in Groningen eenvoudig te beantwoorden.
  • Ook op het gebied van uw personeel hebt u misschien weleens twijfels. Worden de cao-akkoorden bijvoorbeeld nageleefd? En worden de arbeidsvoorwaarden gevolgd? Ons administratiekantoor in Groningen kan dit voor u onderzoeken.

Bent u benieuwd wat onze tarieven zijn? Dan kunt u het beste persoonlijk contact opnemen met ons administratiekantoor in Groningen. Want het hangt erg af van uw wensen maar ook de grootte van uw bedrijf en dientengevolge de tijd die we kwijt zijn om uw bedrijf te helpen.

Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van alle werkzaamheden

Of het u nu voor de wind gaat of als het juist wat minder goed gaat, een administratiekantoor uit Groningen kan u ongetwijfeld van dienst zijn. Neemt u dus contact op door ons team te bellen of te mailen. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan bent u van harte welkom bij ons op het administratiekantoor in Groningen. Als u er voor kiest om een professionele boekhouder van ons administratiekantoor in Groningen aan te nemen dan komt hij bij u op kantoor werken. Hij zal vele taken van u overnemen. Het zal u erg veel tijd schelen. Zo hoeft u niet langer over te werken terwijl u zich meer kunt richten op het aansturen van personeel en het leggen van nieuwe contacten.