Dankzij de deskbike blijven uw medewerkers in topconditie

Hebt u een kantoor waar men week in week uit 40 uur maakt? Dan zijn uw medewerkers zo nu en dan toe aan wat beweging. U hebt er wellicht niet veel trek in dat ze door het kantoorgebouw lopen en anderen storen. Maar u wilt al helemaal niet dat men 40 uur op één plek blijft zitten met allerlei lichamelijk letsel tot gevolg. Kantoorwerk kan leiden tot een zware belasting van het menselijk lichaam. Men raakt er simpelweg door uit vorm. Als uw collega’s in hun vrije tijd ook maar weinig bewegen omdat ze het al druk genoeg hebben en met de auto naar het werk gaan dan kunt u overwegen om een deskbike aan te schaffen. Een deskbike is zoals de naam al zegt een soort fiets. U kunt het vergelijken met een hometrainer maar dan een compactere trendy variant. De deskbike kan gebruikt worden tijdens het werk dus u verliest er niets op qua werkprestatie. Sterker nog, de kans dat de winst binnen uw bedrijf toeneemt is groot. Het zal u niets verbazen dat lichaam en geest elkaar flink beïnvloeden. Moet men langdurig achter oncomfortabele kantoormeubelen zitten en langdradig saai werk doen? Dan neemt de motivatie af en krijgt men diverse klachten. Als er daarnaast geen ruimte is voor beweging dan begrijpt u natuurlijk wel dat er verandering moet komen.

De deskbike is een zeer trendy en gezond kantoormeubel

De deskbike kunt u in de hoek van uw kantoor zetten. Mocht een werknemer zijn benen willen strekken, dan kan hij of zij de deskbike gebruiken in plaats van de reguliere bureaustoel. Koop er daarom meerdere zodat iedereen voldoende beweegruimte krijgt. De conditie van uw medewerkers zal dankzij de deskbike toenemen. En dat betekent dat ze minder problemen krijgen door een slechte ergonomie binnen uw kantoor. Een combinatie van ergonomische kantoormeubelen en het gebruik van de deskbike is al helemaal een uitstekend plan. Uiteraard kunt u zowel voor de kantoormeubelen als de bike bij ons aankloppen. Kijkt u maar eens op kantoormeubelen.pro naar het huidige assortiment. Laat u overtuigen door het design, gebruiksgemak en uiteraard de aantrekkelijke prijzen. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn voor het feit dat u hebt geïnvesteerd in hun gezondheid. Er ontstaat dankzij de deskbike een win-winsituatie. Uw medewerkers zijn gezonder, fitter en meer gemotiveerd zodat de productie binnen het bedrijf toeneemt! De deskbike is eenvoudig te verstellen zodat iedere werknemer het in een mum van tijd op een geschikte hoogte kan afstellen. U kunt het zowel gebruiken achter uw bureau als bij een zit-stabureau die u natuurlijk ook bij ons kunt bestellen. Deze fiets is leverbaar in:

We leveren deze trainer in diverse kleuren aan

Hebt u een keuze gemaakt? Vergeet dan niet om even bij onze tafels, stoelen, kasten en ander meubilair te kijken. Zo nu en dan uw kantoor optimaliseren naar de standaard van deze moderne tijden is geen overbodige luxe. U geeft waarschijnlijk veel om uw medewerkers en daarom wilt u hen in goede conditie houden. Dankzij de aanschaf van deze fiets gaat u ziekteverzuim tegen en zorgt u er voor dat uw medewerkers in een goed humeur verkeren. Een bestelling maakt u door aan te geven in welke kleur u het product wilt hebben en natuurlijk hoeveel u er wenst. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in en u rondt de bestelling af door het bedrag over te maken via een digitale betaalservice. De levertijd varieert tussen de 1 à 3 werkdagen.