Courier services

Een courier services waar u ieder moment van de dag op kunt rekenen. Dat biedt S&B Koeriersdienst. Als bedrijf wilt u de mogelijkheid hebben om altijd uw producten of andere goederen te kunnen versturen. Opdrachten kunnen onverwachts binnen komen en dan wilt u een koeriersdienst die zo snel mogelijk langs kan komen om het pakket op te halen en te bezorgen. Ondernemingen die afhankelijk zijn van snelle leveringen zijn gebaat bij de uitstekende service van S&B Koeriersdienst. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar om de pakkettendienst uit te voeren. Het maakt niet uit waar het pakket bezorgd moet worden. Leveringen over de grens zijn voor hen geen probleem. De courier services gelden voor regionale, nationale en internationale bezorgingen. In alle gevallen kunt u rekenen op een snelle levering, waarbij de ontvanger niet lang hoeft te wachten op de bestelling. Het regelen van de courier services gaat snel en gemakkelijk. U kunt altijd op ze vertrouwen om de bestelling door te geven. Wanneer u dit doorgeeft via de website van sbkoeriersdienst. ervaart u het gemak van een beschikbare koerier die niet moeilijk doet over de urgentie. Met hun verschillende bezorgingen zijn zij op alle momenten van de dag in te schakelen voor alle soorten opdrachten.

Courier services voor alle pakketten

Als organisatie is het een geruststelling dat u altijd op de koerier kunt rekenen. Op iedere tijdstip, voor ieder pakket. Dat geeft een groot vertrouwen en daarmee kunt u met een gerust hart ook uw eigen werkzaamheden uitvoeren. Wanneer er onverwachts een pakket opgehaald of gebracht moet worden, hoeft er geen stress te ontstaan als u werkt met de courier services van S&B Koeriersdienst. Niet alleen dankzij hun beschikbaarheid, maar ook dankzij hun uitgebreide wagenpark waarmee zij alle soorten transporten kunnen uitvoeren. Niet alleen praktisch zijn zij overal op voorbereid, maar ook qua veiligheid en verzorging kunt u met hen rekenen op een passende courier services. Daarnaast geven zij behoorlijke openheid in de type wagens die zij beschikbaar hebben. Zo weet u welke wagens gebruikt kunnen worden voor uw aanvraag. Bij de wagens worden de volgende eigenschappen weergegeven:

  • Type auto: merk en model
  • Aantal europallets die erin passen
  • Afmetingen in l x b x h
  • Laadvermogen in kg

Let hier goed op, want een hoog laadvermogen wilt nog niet zeggen dat er veel vervoerd kan worden. Zo heeft de Mercedes Sprinter XL een laadvermogen van 1390 kg en plaats voor 4 europallets. In de Fiat Ducato Bakwagen passen maar liefst 8 europallets, maar deze heeft maar een laadvermogen van 1100 kg. Vraag desnoods een van de medewerkers van S&B Koeriersdienst om advies voor uw vracht, zodat de juiste wagen wordt geselecteerd.

Continue kwaliteit en snelheid

De kwaliteit en snelheid van de courier services van S&B Koeriersdienst is zeker opgemerkt door de klanten. Hierdoor is het bedrijf gegroeid en dat is mede mogelijk geweest doordat klanten gebruik bleven maken van de services. Ondanks de concurrentie is het duidelijk dat er vraag is naar de beschikbaarheid en de snelheid van deze diensten. Zeker omdat de wereld steeds kleiner wordt. Bedrijven gaan steeds meer internationaal. Er worden andere werktijden aangehouden en pakketten worden op andere tijden verwacht op ander plaatsen. Dit vraagt van koeriersdiensten een zekere flexibiliteit. Niet alleen internationaal maar ook nationaal is dat een dankbare service. Ook in het binnenland zelf wordt het op prijs gesteld als er geen beperking is in de leveringstijden. Flexibiliteit is steeds meer de norm voor courier services en hier heeft S&B Koeriersdiensten zich helemaal op gericht. Bekijk hun mogelijkheden op de website sbkoeriersdienst.nl en vraag een offerte aan voor de transporten die voor uw organisatie nodig zijn.