Compressor online kopen: Senco PC1010

Compressor online kopen: Senco PC1010Ik werk al jaren met de compressors van Senco. Onlangs ging mijn oude vertrouwde compressor helaas kapot. Hij had ruim twintig jaar gedraaid op de werf waar ik werk als zelfstandig scheepsrestaurateur. Ik kon de fabrikant van de compressor dan ook niets verwijten. Twintig jaar voor een product dat zo vaak gebruikt wordt vind ik niet verkeerd. Ik besloot dan ook een nieuwe compressor te kopen van precies hetzelfde merk. Omdat je tegenwoordig goed online kunt vergelijken besloot ik op het internet te kijken naar een nieuwe compressor. Ik kwam uit bij de Senco PC1010, die ik onder andere kon bestellen via https://www.spijkerspecialist.nl/c/machines/compressoren. Ik heb hierna nog gezocht op de Senco PC1010 en gekeken of ik deze nog ergens anders goedkoper kon krijgen. Dat bleek niet het geval, dus heb ik de compressor gewoon besteld bij de Spijkerspecialist. Ik had nog geen ervaring met deze webwinkel, maar toen ik hier een andere restaurateur over sprak liet hij me weten zeer goede ervaringen te hebben. Hij had hier nog nooit een compressor gekocht, maar kocht wel regelmatig spijkers en betonnagels. Omdat de compressor al binnen enkele dagen bij me werd afgeleverd zou het goed kunnen dat ik binnenkort ook andere materialen bij de Spijkerspecialist ga bestellen. Handig om te weten dat dit ook online verkrijgbaar is.

Senco PC1010 in de praktijk

Toen ik de Senco PC1010 eenmaal binnen had en ermee aan de slag ging, vroeg ik me af waarom ik niet eerder een nieuwe compressor had gekocht. Er is in de afgelopen jaren mooi materiaal op de markt gekomen waarmee ik nog beter kan werken. De Senco PC1010 is een stuk kleiner dan de compressor die ik had, en werkt ook nog eens zuiniger en krachtiger. Ik had hiervoor wel eerder mijn oude compressor in willen ruilen, voor deze Senco PC1010. Ik kan dan ook iedereen aanraden die met een compressor moet werken, eens te kijken naar een nieuwe. Ik ben uiteraard geen voorstander van het weggooien van goed werkende producten, maar een compressor van meer dan tien jaar oud kan minstens de helft teruglopen in effectiviteit en efficiƫntie. Ik verwacht dan ook dat mijn stroomrekening lager wordt, en ik werk met veel meer plezier aan mijn projecten met deze Senco PC1010 compressor.

Goed materiaal werkt beter

Als vakman vind ik het natuurlijk prettig om met goed materiaal te werken. Meestal gun ik mezelf dat ook, en achteraf had ik dat wel eerder willen doen met de compressor die ik had. Ik ben aan de andere kant ook wel blij dat ik de oude heb opgebruikt, maar ik ben bijzonder tevreden over de Senco PC1010.  Ook interesse in een nieuwe, goede compressor? Bestel de Senco PC1010 dan via https://www.spijkerspecialist.nl/c/machines/compressoren. Hier kun je ook andere zaken bestellen, zoals:

  • Meer soorten compressoren
  • Spijkers
  • Spijkerpistolen
  • Pluggen
  • Werkschoenen

Niet zeker of de compressor werkt voor jou? Mijn kennis heeft goede ervaringen met de klantenservice van de Spijkerspecialist. Gezien de prijzen van de webwinkel is het een aanrader hier eens na te vragen of er ook een compressor, spijkerpistool of paar werkschoenen voor jou geschikt is. Als ik binnenkort nieuwe materialen nodig heb zal ik zeker eens hier kijken of ertussen zit wat ik nodig heb. Mochten alle materialen van zulke goede kwaliteit zijn als mijn compressor weet ik wel zeker dat ik de nieuwe vaste leverancier van mijn materialen heb gevonden. Voortaan doe ik dan gewoon al mijn bestellingen online. Wel zo gemakkelijk voor mij, en misschien ook voor u!