Carnavalskleding voor koppels

Afgelopen jaar had ik voor het eerst een vriendin tijdens carnaval. Het leek ons daarom een goed idee om carnavalskleding uit te zoeken die bij elkaar aansloot. Dat is een leuk voornemen, maar we hadden geen idee waar we moesten beginnen met zoeken. We hadden wel een thema: beroepen. Binnen dat thema zochten we naar twee kostuums die goed bij elkaar pasten en waardoor mensen konden zien dat we bij elkaar hoorden. In onze zoektocht naar de perfecte carnavalskleding doorliepen we een aantal stappen:

  • Brainstormsessie
  • Ideeën aandragen
  • Bestellen en passen
  • Accessoires

Het begon allemaal met een brainstormsessie tegen het eind van het jaar. We wonen allebei in Limburg en carnaval wordt bij ons dus groots gevierd. Je begint dan ook vroeg met plannen maken, zodat je zeker weet dat je niet buiten de boot valt. De eerste brainstormsessies waren wild en ongeordend. Hierbij werden allerlei krankzinnige ideeën op tafel gegooid. Ik als dokter en mijn vriendin als injectienaald, zij als dierenverzorgster en ik als konijn, het was allemaal leuk gevonden, maar we wisten allebei dat we dat toch niet zouden doen. Voordat we serieus begonnen te kijken was het nieuwe jaar al begonnen en pas toen bleek dat het best lastig is om carnavalskleding te kopen voor een koppel. Veel van de traditionele carnavalskleding sluit namelijk niet op elkaar aan, zodat je niet goed kunt zien dat je samen bent. Natuurlijk, de standaard piratenkleding komt vaak wel in twee varianten, maar daar zaten we allebei niet op te wachten. We moesten daarom zelf twee bijpassende kostuums samenstellen. Na lang denken vonden we iets waar we het allemaal mee konden vinden: ik als verstoorde wiskundeleraar en zij als wiskundige formule. Het was niet heel lastig om een docenten pak te vinden, maar het vinden van de formule was een stuk interessanter! Uiteindelijk vonden we een outfit die goed dienst zou doen. Daarna was het een kwestie van bestellen en uitproberen.

Carnavalskleding bestellen

We hebben onze carnavalskleding besteld bij de Feestbazaar. Op hun website, http://www.feestbazaar.nl/, vonden we precies de outfits die we zochten. Een andere reden dat we hier besteld hebben was de levertijd. Als je voor vier uur een bestelling plaatst bij de Feestbazaar, heb je die bestelling de volgende dag in huis. Carnaval kwam inmiddels met rappe schreden naderbij en we wilden geen risico nemen. We werden niet teleurgesteld. De volgende ochtend werd onze carnavalskleding al bezorgd. Toen we de pakken aantrokken realiseerden we ons dat we wat dingetjes misten: we hadden nog geen accessoires besteld. Je kon aan mij wel zien dat ik een docent was, maar niet wat voor docent. Daardoor leek het pak van mijn vriendin een beetje misplaatst. We hebben toen nog een spoedbestelling geplaatst voor een paar leuke accessoires. Ik kocht een rekenmachine, zodat het helemaal duidelijk was wat ik moest voorstellen, mijn vriendin een touw, zodat ze zich aan mij vast kon maken. Op die manier waren we onlosmakelijk met elkaar verbonden, net als wiskunde en formules! We waren even bang dat we nog een dag zouden moeten wachten op deze bestelling, maar tot onze blijdschap werden de artikelen nog dezelfde dag bezorgd. Ben je op zoek naar carnavalskleding, neem dan eens een kijkje bij de Feestbazaar!

Contact met de klantenservice

We hebben ook nog even contact gehad met de klantenservice en zijn daarbij uitstekend geholpen. Op bovenstaande site vind je een telefoonnummer, dat je kunt bellen wanneer je vragen hebt. Je krijgt dan direct een ervaren receptioniste aan de telefoon, die al deze vragen met gemak kan beantwoorden. Waar wacht je nog op? Regel vandaag nog leuke carnavalskleding voor jezelf en je partner!