Breng uw auto bij onze auto garage in het Westland

Een auto die niet honderd procent functioneert, is niet alleen heel erg onveilig, het is ook voor de bestuurder vervelend om zich in een dergelijk voertuig te moeten verplaatsen. Wij raden u daarom aan om uw wagen naar onze auto garage in het Westland te brengen zodat wij er een keer naar kunnen kijken. Wij zijn namelijk de mensen van Autobedrijfpoeldijk.nl en wij hebben heel veel verstand van alle soorten auto’s. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer bij onze auto garage in het Westland naar binnen te wippen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen dat wij het mankement aan uw auto kunnen verhelpen in onze auto garage in het Westland. Wij kunnen u namelijk nooit de garantie geven dat wij uw auto in onze auto garage in het Westland weer helemaal honderd procent kunnen maken. Dat heeft niet te maken met het feit dat wij te weinig verstand van zaken hebben, maar meer dat wij ook rekening houden met de kosten die u zou moeten betalen. Als deze namelijk de pan uit rijzen, dan vinden wij het belangrijk om u daarvan op de hoogte te brengen en u krijgt in een dergelijk geval daarom ook altijd bericht van onze auto garage in het Westland. Zo hopen wij u een stukje service te kunnen bieden dat u elders niet snel zal ontvangen. Wij willen u namelijk niet een tweede hypotheek laten afsluiten om vervolgens na een aantal kilometers in uw wagen weer langs de kant van de snelweg te eindigen. Wij leveren u vakwerk en als dat betekent dat wij u nieuws moeten vertellen waar u niet op gehoopt had, maar wat toch beter voor u is, dan zullen wij dat zeker doen.

U bent welkom bij onze auto garage in het Westland

Wij adviseren onze klanten altijd om niet te lang te blijven rondrijden met mankementen aan hun wagen. Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet in de gaten had dat er iets mis was met uw wagen, maar wanneer u hier wel van op de hoogte bent raden wij u aan om uw wagen zo snel mogelijk naar onze auto garage in het Westland te brengen. Op deze manier kunnen wij namelijk snel aan de slag gaan om een reparatie uit te voeren om zo eventuele overige schade te voorkomen. Onze mensen weten van wanten en kunnen u al op heel korte termijn helpen. Bij onze auto garage in het Westland werken mensen die allemaal een gedegen opleiding hebben gevolgd. Zij stellen hun kennis aan u beschikbaar in onze auto garage in het Westland. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in onze auto garage in het Westland zouden mogen spreken. Wij kunnen u vertellen wat u allemaal van ons mag verwachten en wat wij allemaal voor u kunnen doen. Uiteraard krijgt u altijd een prijsopgave van de te verwachten kosten voordat wij uw wagen onder handen nemen.

U kunt bij ons ook langskomen voor de APK keuring

Als uw wagen weer toe is aan de periodieke APK keuring, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kijken uw auto graag grondig na op:

  • de bandenspanning
  • de oliefilters
  • de uitlijning van de wielen

wij hopen u snel een keer in onze werkplaats te mogen ontvangen. Voor een indruk van onze werkruimte kunt u even op onze site kijken. Het adres is van onze site is AutobedrijfPoeldijk.nl.