Wilt u een trodat stempel laten maken?

Bij ons bedrijf moeten wij heel vaak onze contactgegevens op formulieren schrijven. Dit is altijd een heel gedoe omdat wij dit minimaal dertig keer per dag moeten doen. Het leek ons daarom goed om een keer te kijken hoe wij dit wat sneller konden laten verlopen en vandaar dat wij op het idee gekomen zijn om een stempel te laten maken. Wij wilden namelijk graag een stempeltje laten maken waarmee wij in een keer al onze gegevens op een papier konden stempelen. Een van de dingen waar wij helemaal geen verstand van hebben in deze wereld, is stempels. Vandaar dat wij ons maar eens even verdiept hebben in de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat wij het beste voor een trodat stempel konden kiezen. Wij hadden nog nooit van een trodat stempel gehoord, maar toen wij zagen wat een dergelijke trodat stempel allemaal kan, was het ons duidelijk dat dit was wat wij nodig hadden. Wanneer u ook nog nooit van een trodat stempel heeft gehoord, is dat niet iets om u voor te schamen. Het is waarschijnlijk alleen maar zo dat u de naam van dit product niet kent want u kent het principe vast en zeker wel. Een trodat stempel is namelijk een zelfinktende stempel. Dat is heel handig omdat je op deze manier niet altijd zelf weer je stempel in de inkt hoeft te drukken. Voor ons was het daarom al snel duidelijk dat wanneer wij een goede stempel wilden kopen, wij voor een trodat stempel moesten gaan. De grote vraag was echter waar wij deze voor een goede prijs konden kopen. Wij hebben even bij een aantal winkels bij ons in de buurt gevraagd, maar deze konden ons niet helpen aan hetgeen wij naar op zoek waren. Wij hebben ons daarom tot het internet gericht en wij hebben daar een heel goede site weten te vinden. Wij kwamen namelijk terecht bij de mensen van Stempels.nl. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar goede stempels. Wij hebben bekeken wat het aanbod was en wij zagen dat wij hier goede zaken konden doen. 

Hier vonden wij een betaalbare trodat stempel

Wij wilden niet een vermogen uitgeven aan onze trodat stempel omdat wij daar helemaal niet op zaten te wachten. Het moest mogelijk zijn om een dergelijke stempel voor een goede prijs te laten maken. Dat bleek inderdaad juist te zijn. Wij hebben namelijk uiteindelijk zaken gedaan met Stempels.nl en dat is ons heel goed bevallen. Wij werden hier voor een goede prijs geholpen en bovendien hadden wij onze bestelling binnen de kortste keren in huis. 

Wij stempelen nu naar hartenlust 

Wij hebben onze stempel inmiddels in gebruik genomen en dat bevalt ons echt heel erg goed. Wij zouden Stempels.nl daarom ook aan iedereen kunnen aanraden omdat:

 • Wij hier een heel goede stempel hebben kunnen kopen 
 • Wij hier voor een goede prijs zijn geholpen 
 • Wij ons stempeltje heel snel in de bus hadden liggen 

Kijk voor meer informatie over het assortiment van deze aanbieder ook nog even op haar site.       

Waar kan je een pallet bed kopen?

Mijn vriendin en ik wilden graag een nieuw bed, maar wilden niet een normaal soort bed. Mijn vriendin beweegt veel in haar slaap en valt soms uit het bed, daarom wilden wij graag een bed kopen dat laag bij de grond is. Wij hadden online een voorbeeld van een pallet bed gezien en dit leek ons erg leuk. Via de website Palletspoed.nl konden wij een goedkoop bed kopen en dit bed staat nu in onze slaapkamer. Ik woon ongeveer vijf jaar samen met mijn vriendin en zij beweegt altijd erg veel tijdens haar slaap. Op de een of andere manier ervaart zij haar dromen intensiever en beweegt daarom veel. In het begin werd ik daar vaak wakker van, maar gelukkig komt dat niet zo vaak meer voor. Doordat zij zoveel beweegt, komt het ook wel eens voor dat ze uit bed valt. Wij gebruikten altijd mijn oude bed, maar dit bed staat hoog van de grond. Het doet daardoor veel pijn wanneer mijn vriendin uit bed valt en je hoort een harde klap. Het leek mijn vriendin en mij verstandig om een bed te kopen, dat laag bij de grond is. Als ze uit een laag bed valt, dan doet het geen pijn. Toevallig kwamen wij online een pallet bed tegen, dit is een bed gemaakt van pallets en is erg laag. Wij vonden dit allebei een leuk idee voor onze slaapkamer en gingen daarom op zoek naar een webshop die deze bedden verkoopt.

Een pallet bed via Pallet Spoed gekocht

Tijdens onze zoektocht vonden wij diverse websites die deze bedden verkopen. Wij zagen dat een pallet bed erg goedkoop is en dat kwam goed uit, want wij wilden het liefste zo min mogelijk geld uitgeven. Een van de websites die wij vonden, was van het bedrijf Pallet Spoed. Dit bedrijf verkoopt pallets voor andere bedrijven, maar je kan hier ook bedden kopen. Wij zagen direct een aantal leuke foto’s van bedden en vonden een pallet bed die wij allebei erg leuk vonden. Voor een paar honderd euro konden wij dit bed kopen en het zou gratis verzonden worden. Een bed van pallets is veel goedkoper dan een normaal bed en zou voor ons ideaal zijn.

Zelf het bed gemaakt

Toen het bed geleverd werd, besloten wij om het die avond nog in elkaar te zetten. Wij hadden al verf gekocht en gaven het pallet bed een leuke frisse kleur. Met het filmpje op de website van Pallet Spoed, konden wij het bed gemakkelijk in elkaar zetten. Het bed ligt lekker en wij vinden het erg leuk in onze slaapkamer staan. Mijn vriendin is al een keer uit bed gevallen, maar dat deed geen pijn. Een aantal vrienden hebben het bed al gezien en vinden het erg leuk, zij willen misschien ook zo een bed kopen. Voor het kopen van een pallet bed raden wij Pallet Spoed aan.

 • Een bed van pallets is erg goedkoop
 • Het bed ligt laag bij de grond
 • Met een instructiefilmpje zet je het bed gemakkelijk in elkaar
 • Je kan het bed verven in de kleur die je wilt
 • Het bed is erg comfortabel

Een watercooler voor op kantoor

Een watercooler voor op kantoorTwee weken geleden hebben wij een watercooler gekocht voor op het kantoor. Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer en veel klanten drinken water. Wij willen deze klanten natuurlijk een leg koel glas water bieden, vooral als het erg warm weer is en dat kunnen wij nu met een cooler. De watercooler hebben wij gekocht op de website van Aqua Light en niet alleen onze klanten zijn er blij mee, maar ook onze medewerkers. Ruim acht jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in mijn schuurtje en ondertussen werken er ruim twintig mensen in het bedrijf. Tegenwoordig werken wij natuurlijk niet meer in mijn schuurtje, dat doe ik al jaren niet meer en wij werken zelfs sinds begin dit jaar in een nieuw kantoor. Wij besloten om te verhuizen, omdat wij graag een kantoor wilden dat past bij het bedrijf. Zes jaar geleden verhuisden wij naar het vorige kantoor en destijds had een goede huurprijs veel invloed op onze keuze. Mijn bedrijf was snel aan het groeien, maar ik wist niet of dit met deze snelheid zou doorgaan. De afgelopen jaren is gebleken dat wij stabiel konden blijven groeien en daarom kozen wij nu bewust voor een mooi modern kantoor op een goede locatie. Onze klanten komen regelmatig langs om met ons te overleggen en daarom wilden wij naar een mooi kantoor verhuizen. Wij wilden ook graag een watercooler kopen, omdat veel klanten om water vragen. Helaas hadden wij hier begin dit jaar geen budget meer voor, maar sinds een paar weken was dit geld beschikbaar. 

Een watercooler die je kan aansluiten op de waterleiding

Ik vroeg aan een van de medewerkers of hij online kon zoeken naar bedrijven die coolers aanbieden en hij vond een aantal bedrijven. Samen zouden wij een keuze maken en een mooie watercooler uitkiezen. Wij vergeleken de prijzen van de verschillende bedrijven en het viel mij op dat veel coolers duurder waren dan ik had verwacht. Daarnaast moet je ook regelmatig een waterfles laten brengen en heb je hierdoor extra kosten. Gelukkig had hij ook het bedrijf Aqua Light gevonden, dit bedrijf biedt een normale cooler aan, maar ook een andere oplossing aan. Via dit bedrijf konden wij een speciale leidingwatercooler kopen. Dit is een watercooler die je kan aansluiten op de waterleiding, zodat je niet elke keer de waterfles hoeft te vervangen. Dit soort coolers zijn duurder dan een normale watercooler, maar je hebt veel minder kosten. Dit leek mij de beste oplossing aangezien er veel water wordt gedronken. 

Heerlijk koel water 

Sinds twee weken hebben wij de nieuwe watercooler en wij zijn er erg blij mee. Het water komt direct uit de kraan, maar is wel erg hygiënisch. Veel van onze klanten hebben al van het gekoelde water kunnen genieten en de medewerkers drinken er ook veel van. Voor het kopen van een watercooler kunnen wij Aqua-beans.nl Light aanraden.

 • Zij verkopen verschillende coolers
 • Wij vonden hier een speciale leidingwatercooler en besparen hiermee kosten
 • Onze klanten en de medewerkers maken er veel gebruik van
 • De cooler is erg hygienisch en is aangesloten op de waterleiding   

Wilt u meer weten over alimentatie wijzigen?

Als u gaat scheiden terwijl u kinderen heeft, moet u als ouders alimentatie gaan betalen aan de ander. Doorgaans is het zo dat de kinderen bij de moeder blijven wonen en dat de vader geld betaalt aan de moeder om de zorg voor de kinderen te kunnen verzorgen. Het kan zijn dat er na een tijdje iets is verandert aan uw situatie en dat het daarom goed is om te kijken of u misschien de alimentatie wijzigen moet. Wanneer u dit namelijk niet doet, kan het zijn dat u uiteindelijk te veel betaalt, of in het ergste geval dat u veel te weinig betaalt. Kom daarom een keer naar onze site kijken om te zien wat wij daar allemaal over het alimentatie wijzigen geschreven hebben. Wij merken namelijk dat heel veel mensen niet goed weten wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat over het alimentatie wijzigen en wij nodigen u daarom van harte uit om een keer te komen lezen wat onze experts allemaal geschreven hebben over dit onderwerp. U zult zien dat wij met veel kennis en overzicht over het alimentatie wijzigen geschreven hebben omdat wij u zo goed mogelijk over het alimentatie wijzigen wilden voorlichten. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat er heel veel mogelijkheden zijn om tot een goede regeling te komen en wij kunnen u ook altijd bijstaan wanneer u de alimentatie wijzigen wilt. U zult merken dat u bij ons heel goed geholpen kunt worden en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij doen altijd ons best om daar de juiste en meest actuele informatie te posten wanneer het gaat over de alimentatie wijzigen en wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze pagina mogen verwelkomen. Veel mensen die meer over het alimentatie wijzigen wilden weten, hebben bij ons op de site precies kunnen vinden waar zij naar op zoek waren. Mocht u daarom een probleem ervaren op het gebied van dit onderwerp, dan kunt u altijd even een blik komen werpen op alimentatie-wijzigen. 

Op alimentatie-wijzigen.nl leest u alles over het alimentatie wijzigen 

Het is in deze wereld waarin wij overladen worden met informatie, niet altijd eenvoudig om de juiste en correcte informatie te vinden over een bepaald onderwerp. Vandaar dat het ook goed is om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben wanneer het gaat over het alimentatie wijzigen. U zult zien dat wij een wereld aan mogelijkheden te bieden hebben waar u hopelijk veel aan zult hebben. 

Heeft u nog vragen?

Mocht u na het lezen van onze site nog vragen hebben over de onderwerpen die wij op de site bespreken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij garanderen u dat wij:

 • Er alles aan doen om u zo goed mogelijk voor te lichten 
 • Wij u van goed advies kunnen voorzien 
 • Wij vijf dagen per week voor u klaar staan om u te helpen 

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. 

Wilt u katoenen tassen bedrukken laten?

Eens per jaar sturen wij alle klanten waar wij het afgelopen jaar zaken mee hebben gedaan, een kleine attentie om hen te bedanken voor de samenwerking. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten te vriend te houden en daarom doen wij altijd ons best om mooie geschenken te bedenken. Wij zijn werkzaam in de duurzame sector, dus wij willen ook graag duurzame geschenken geven aan de mensen met wie wij in het verleden gewerkt hebben. Wij hebben dit jaar gekeken of wij ergens katoenen tassen bedrukken konden. Wij hebben namelijk een vergadering gehad om te bekijken wat wij onze klanten zouden willen sturen en toen kwamen wij op het idee dat katoenen tassen bedrukken heel leuk zou zijn. Heel veel mensen lopen namelijk met dergelijke tasjes rond en als wij voor hen katoenen tassen bedrukken konden laten, zouden wij hen waarschijnlijk heel blij kunnen maken. Wij wilden namelijk graag iets geven dat ook daadwerkelijk gebruikt zou kunnen worden want als je iets nutteloos geeft, dan heeft het weinig zin om daar geld in te steken. Vandaar dat wij blij waren dat wij al snel tot de conclusie waren gekomen dat katoenen tassen bedrukken laten interessant voor ons zou kunnen zijn. Wij hebben vervolgens gekeken waar wij deze katoenen tassen bedrukken laten konden. Wij wilden graag met een bedrijf zaken doen waar duurzaamheid ook hoog in het vaandel stond en dus zijn wij meteen op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Wij kregen te horen dat wij een keer naar de site van greengiving moesten gaan kijken. Hier kon je namelijk voor een goede prijs katoenen tassen bedrukken laten en dat was precies wat wij graag wilden. Wij hebben daarom meteen even een kijkje genomen op de site van deze mensen om te zien wat wij hier allemaal aangeboden kregen. Toen wij zagen wat wij hier allemaal konden laten maken, was het ons meteen duidelijk dat wij niet langer meer verder hoefden te zoeken. 

Wij lieten hier prachtige katoenen tassen bedrukken

Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die wij via greengiving.nl allemaal aangeboden kregen en wij zagen dat wij hier heel mooie katoenen tassen bedrukken laten konden. Wij hebben daarom meteen gekeken naar de mogelijkheden om hier een bestelling door te geven. Wij hadden al een mooi ontwerp laten maken, dus dat zat wel snor en dus konden wij meteen een opdracht doorgeven. Voor de zekerheid hebben wij nog even gebeld met een adviseur van dit bedrijf om er zeker van te zijn dat alles in kannen en kruiken zat en dat was heel prettig. 

Onze tasjes zijn prachtig geworden!

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken want wij hebben hier heel mooie tasjes kunnen laten maken. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het resultaat en wij kijken er naar uit om de tasjes aan onze klanten te mogen uitdelen. Kortom:

 • Wij zijn hier heel goed geholpen 
 • Wij hebben heel mooie tasjes kunnen laten maken 
 • Wij hoefden voor dit alles niet veel te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op greengiving.nl.

Lees meer…

Zoekt u iemand voor autoschade herstel in Borne?

Nog niet heel lang geleden heb ik een nieuwe auto gekocht en toen ik er voor het eerst mee ging inparkeren, ben ik volop tegen een paaltje gebotst. Ik had namelijk het idee dat de parkeerhulp aan stond, maar dit bleek niet het geval te zijn. Dat zorgde ervoor dat ik dus in volle vaart mijn auto tegen een paal geparkeerd heb en dat heeft heel veel schade veroorzaakt. Omdat ik de wagen nog maar kort had, ben ik een keer gaan kijken naar de mogelijkheden om een specialist op het gebied van autoschade in Borne te vinden. Wanneer je namelijk een specialist kunt vinden die gespecialiseerd is in autoschade in Borne, dan zou dat voor mij heel erg handig zijn. Ik woon namelijk in deze plaats en voor mij zou het ideaal zijn als ik iemand kon vinden die gespecialiseerd was in autoschade in Borne. Ik heb daarom even bij wat mensen bij mij in de omgeving gevraagd of zij iemand kenden die voor mij mijn autoschade in Borne kon oplossen en allemaal vertelden ze mij dat ik een keer moest gaan kijken naar de mogelijkheden die ik bij Autoschade Nijland kreeg aangeboden. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in autoschade in Borne en veel mensen hadden hier hun auto reeds laten repareren. Zij waren daar allemaal heel erg tevreden over en dat maakte ons meteen erg enthousiast over dit bedrijf. Wij zijn eens even op het internet gaan kijken om te zien of dit bedrijf misschien ook een website had en dat bleek het geval te zijn. Wij konden namelijk terecht op de pagina autoschadenijland. Deze site vonden wij heel erg informatief omdat wij hier meteen duidelijk kregen uitgelegd wat de mogelijkheden waren die zij allemaal aanboden. Wij hebben dan ook meteen even contact gelegd met de mensen van deze garage om te vragen of zij ook voor ons onze autoschade in Borne konden oplossen. Wij kregen te horen dat wij van harte welkom waren en dat zij graag voor ons aan de slag gingen. Dat was precies wat wij graag wilden horen, dus wij waren blij dat wij dit bedrijf even gebeld hebben. 

Wij lieten hier onze autoschade in Borne oplossen

Toen wij eenmaal onze auto gebracht hadden naar de werkplaats van deze mensen die zich hebben gespecialiseerd in autoschade in Borne, kregen wij te horen dat wij niet hoefden te rekenen op hoge kosten voor de reparatie. Dat klonk ons als muziek in de oren want wij hadden net veel geld uitgegeven aan de auto zelf en dan zit je niet te wachten op extra kosten naar aanleiding van een dergelijk stom ongelukje. Wij waren daarom erg blij dat wij met deze kenners op het gebied van autoschade in Borne in zee zijn gegaan. 

Onze auto is weer als nieuw

Wij hebben onze auto inmiddels weer kunnen ophalen en alles ziet er weer als nieuw uit. Wij zijn daarom zeer tevreden over de service van dit bedrijf en wel omdat:

 • Wij hier heel snel geholpen konden worden 
 • Wij hier voor een goede prijs geholpen konden worden 
 • Onze auto er momenteel weer als nieuw uitziet

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 

Opzoek naar de goedkoopste rijlessen? Kies dan voor de rijscholen van Amber!

Opzoek naar de goedkoopste rijlessen? Kies dan voor de rijscholen van Amber!Wil je beginnen aan rijlessen of ben je aan het oriënteren waar je graag zou willen leren autorijden? Als je opzoek bent naar de goedkoopste en vooral leuke rijlessen, dan kies je voor de rijscholen van Amber! Wij leren je namelijk voor een eerlijke prijs en met vriendelijke instructeurs veilig autorijden. Ga gelijk van start en haal binnenkort zelfverzekerd jouw rijbewijs met de goedkoopste rijlessen van rijscholen Amber. Voor meer informatie of het inplannen van jouw proefles, kun je terecht op onze website. Ons gezellige team aan gemotiveerde en geduldige instructeurs staat voor jou klaar!

De goedkoopste rijlessen zonder concessies

Leren autorijden bij een hoog aangeschreven rijschool voor de beste prijs? Dan helpt ons gezellige team van autorijscholen Amber je graag verder. Al ruim zestien jaar zijn wij werkzaam als autorijschool, waardoor wij diverse rijscholen hebben in Nederland. Voor ons is het belangrijk dat je veilig leert autorijden. Je krijgt bij ons daarom één vaste instructeur toegewezen. Daarbij krijg je rijles in de nieuwste auto’s. Dat is wel zo gaaf vinden wij! Stap voor stap leren wij jou in je eigen tempo autorijden voor de goedkoopste prijs. Iedereen dient ten slotte de mogelijkheid te krijgen om te kunnen leren rijden. Het is ontzettend belangrijk voor je zelfstandigheid in huidige maatschappij. Met ons ervaren en gezellige team en de goedkoopste rijlessen kun jij binnenkort ook zelfverzekerd en voordelig jouw autorijbewijs halen! Bij ons ben je dus verzekerd van goedkope rijlessen, zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid, mogelijkheden en kwaliteit. Je kunt bij onze rijscholen altijd rekenen op goede, ontspannen en innovatieve rijlessen op maat. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop en wordt jouw verkeersinzicht en rijvaardigheden goed bijgehouden. Kortom, de goedkoopste autorijlessen in jouw eigen tempo, zodat je veilig ven vertrouwt leert deelnemen aan het verkeer, bij rijscholen Amber!

Goedkoopste rijlessen van hoog niveau

Weinig rijscholen in Nederland werken met een lescam. Wij zijn daarom ontzettend trots op deze efficiënte lesmethode! Een lescam is een 4-camerasysteem. Tijdens de rijlessen wordt er opgenomen wat er in en voor de auto gebeurd. De beelden zijn gelijk terug te zien, waardoor je meer inzicht krijgt in wat je doet en welke gevolgen dit heeft. Met het advies van onze betrokken rijinstructeur kan terug kijken heel verhelderend zijn. Uit onze ervaring is ook gebleken dat kandidaten die bij onze rijscholen rijlessen volgen, veel sneller verkeersinzicht ontwikkelen en daardoor veel minder rijlessen nodig hebben! Dat scheelt nog eens extra in de portemonnee.

Naast deze innovatieve lesmethode bieden onze rijscholen ook een spoedcursus autorijden aan. Binnen tien dagen je rijbewijs halen is dus zeker mogelijk. Je wordt klaargestoomd voor jouw rijbewijs. De cursus is niet geschikt voor iedereen. Wij willen namelijk enkel automobilisten opleiden die zelfverzekerd en veilig zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer. Benieuwd of een spoedcursus iets voor jou is? Plan dan een gratis proefles in bij ons. Tijdens deze rijles wordt gekeken of het verstandig is om aan de spoedcursus te beginnen. Daarnaast beschikken wij over de goedkoopste rijles pakketten. Er is daarom altijd een voordelig rijlessen pakket dat bij jou past bij rijscholen Amber.

Wat bieden de goedkoopste rijlessen bij rijscholen Amber:

 • Goedkoopste rijlessen zonder concessies
 • Een vaste instructeur
 • Leerzame, gezellige en ontspannen rijlessen
 • Nieuwste lesauto’s
 • Innovatieve techniek lescam
 • Rijlessen in je eigen tempo
 • Diverse rijlessen pakketten
 • Spoedcursus 10 dagen
 • Een vriendelijk team aan gemotiveerde en deskundige instructeurs

Graag van start gaan met de goedkoopste rijlessen bij ervaren en ontspannen rijinstructeurs? Rijscholen Amber plannen graag een proefles met jou in, zodat jij kunt beginnen autorijschoolamber.

Kosten verkoop huis weten? Makelaarkosten legt uit.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de verkoop van uw huis? Dan vertellen wij van makelaarkosten u graag meer hierover. Wij zijn een onafhankelijk platform en op basis van jaren ervaring vertellen wij u graag meer over de kosten bij de verkoop van uw huis. Allereerst is het belangrijk om te weten dat makelaars allemaal een eigen werkwijze en prijsopbouw hanteren. Er zijn daarbij een aantal kostenposten die altijd worden meegenomen. Het is mogelijk dat de prijsverschillen erg groot kunnen zijn. Wij leggen u daarom uit met welke kosten u rekening kunt houden bij de verkoop van een huis, waarbij wij cruciale tips geven! Op onze website vindt u alle informatie over koop en verkoop van huizen en woningen. Wij gaan voor duidelijkheid!

Kosten verkoop huis

Iedereen wil na de verkoop van hun huis een mooi bedrag overhouden. Om welke reden u ook uw huis wilt verkopen, u bent benieuwd naar de kosten die een verkoopmakelaar in rekening brengt voor zijn of haar diensten. Zoals gezegd, werkt elke makelaar met een eigen tariefsysteem. Soms werken zij op basis van een vast vooraf besproken bedrag, maar in de meeste gevallen gaat het op basis van overleg. Een vast bedrag kan als nadeel hebben, dat u bij tegenvallend verkoopresultaat hetzelfde bedrag dient te blijven betalen. Daarbij dient tevens gezegd te worden dat bij een vaste prijs niet alle diensten zijn meegenomen. Veelal zijn het houden van bezichtigingen en taxaties hierbij niet inbegrepen, ondanks dat deze taken noodzakelijk zijn voor een goede verkoop van uw huis. Controleer dus altijd vooraf uitvoerig waarvoor u betaalt.

Daarnaast worden er vaak opstartkosten berekend bij de verkoop van uw huis. De opstartkosten zijn de kosten die de makelaar maakt om uw huis in verkoop te plaatsen. Hierbij heeft iedere makelaar zijn of haar eigen verkoopstrategie. Veelal worden er professionele foto’s en opvallende advertenties gemaakt met een grote uitpak in zowel online als offline advertenties en onderscheidende brochures. Hierdoor wordt voor de maximale verkoopkans van uw huis gegaan. De opstartfase is dus een flinke investering voor elke makelaar om uw huis onder de aandacht te laten komen. Het hanteren van opstartkosten is dus geen vreemd principe en wordt op welke wijze dan ook meegenomen in de kosten bij verkoop van uw huis.

Makelaarscourtage is een flinke kostenpost bij verkoop huis

Courtage staat voor een vastgesteld percentage van de verkoopsom dat de makelaar krijgt als makelaarsvergoeding voor zijn of haar diensten. Het grootst gedeelte van de verkoopkosten van uw huis, is dus gebaseerd op dit percentage. Dit percentage ligt tussen de 1% en 2% van de verkoopsom. Het klinkt als een klein verschil, maar in de praktijk gaat het om een groot financieel verschil! Stel dat 1% €4000,- is, dan betaalt u bij 2% aan makelaarsvergoeding al €8000,-. Een verschil van duizenden euro’s! Daarom adviseren wij altijd om meerdere offertes te laten uitbrengen door verschillende makelaars. Op deze wijze kunt u de verwachte kosten voor de verkoop van uw huis vooraf goed vergelijken. De makelaarscourtage is namelijk niet aftrekbaar van de belasting. Op onze website vindt u nog veel meer informatie over de kosten van een makelaar en de verkoop van uw huis. Het is verstandig om goed voorbereid van start te gaan, om zo voordelig mogelijk uit te zijn!

 • Ga goed voorbereid en geïnformeerd van start
 • Voorkom veelgemaakte fouten
 • Vraag vooraf meerdere offertes op
 • Controleer welke diensten worden meegenomen in prijzen

Bekijk daarom nu onze website voor alle informatie, zodat u bespaart op de kosten voor de verkoop van uw huis, op de hoogte bent van alle kostenposten en valkuilen kunt vermijden: makelaarkosten.nl/.

Vandaag nog een selfiestick kopen?

Een selfiestick is iets dat de laatste jaren is ontstaan. Het is een hele handige manier om als het ware een extra arm te creëren en vanaf een hoger punt foto’s te kunnen maken of filmpjes. Via 123megastore kun je uitkiezen wat voor soort selfiestick jij zou willen hebben. Als jij het moeilijk vindt om te kiezen of je wel of niet een dergelijke stick zou moeten aanschaffen dan kunnen we jou in ieder geval al vertellen dat je niet zo hoeft te twijfelen. Een selfiestick is helemaal niet duur dus mocht jouw aankoop niet bevallen dan is het nog lang niet allemaal verloren. Goed, daar beginnen we mee. Het onderwerp van vandaag is niet alleen de selfiestick maar richt zich vooral op het maken van foto’s. Fotogratie is een interessant onderwerp, daarbij betrekken we ook nog fotoshop.

De selfiestick en de fotografie

Interessant om te kijken hoe de fotografie kan worden veranderd door gebruik te maken van een selfiestick. Ineens komen selfies er anders uit te zien en rollen er andere foto’s uit het apparaat. De fotografie an sich is een breed onderwerp waar veel over te lezen valt. De een vindt niet dat het gebruik van een selfiestick ook onder fotografie hoort, de ander weer wel. Wij sluiten ons bij de laatste groep aan. Immers, een foto is toch een foto? Ook een selfiestick hoort daarin volledig thuis. Nog een interessant onderwerp is fotoshop. Je hoort het wel vaker, de mensen die model zijn en er super dun uit zien. Grote kans dat er van hun een paar kilo vet is afgehaald middels fotoshop. Wat lees je in het laatste deel? 

 • Wat fotoshop betekent
 • Het risico van fotoshop
 • Wat je met fotoshop nog meer kunt

Fotoshop, wat kun je hier mee?

Allereerst, wat is fotoshop? Wat kunnen we hier mee doen? Fotoshoppen is het bewerken van digitaal beeldmateriaal met een computerprogramma. Het werkwoord fotoshoppen is afgeleid van het grafische programma Adobe Photoshop dat al geruime tijd wordt gebruikt door een ieder. Dit begrip kan slaan op algemeen gebruik van beeldbewerkingsprogramma’s maar het is vooral bedoeld om foto’s te bewerken, met als hoofddoel elementen te verwijderen, toevoegen of veranderen. De markt wil toch graag dat een model er op haar best uit ziet dus is niet vies van het weghalen van een vetrolletje, het langer langer maken van een been of het mooier maken van de kleur huid of de omgeving. Alles om de foto er op zijn best uit te laten zien. Vermoeiend soms, want vooral de jongere generatie probeert dit beeld na te streven en hierdoor worden eetstoornissen uitgelokt. Gelukkig kan fotoshop ook met een grappige bedoeling worden gebruikt, bijvoorbeeld om parodieën te creëren die zich als memes laten zien op internet en op social media worden gedeeld. Dit fenomeen is ook jou vast niet onbekend. Maar goed, dat is nou eenmaal de tijd waarin we leven, het opkijken naar en vergelijken met andere mensen. Jammer, maar we moeten er toch op de juiste manier mee proberen om te gaan. Een selfiestick kopen? Jou foto bewerken is helemaal niet nodig! 

 

Op zoek naar een step voor volwassenen?

” Op de step, op de step, ben zo blij dat ik hem heb!” Ik ben van kleins af aan een echte step fan. Ik moest op een gegeven moment ook leren fietsen, maar ik heb dat eigenlijk nooit echt iets gevonden. Steppen is mijn ding en als kind heb ik heel wat steps versleten. In de pubertijd was een step eigenlijk uitgesloten omdat je niet kinderachtig gevonden wilt worden, maar in mijn studententijd heb ik gewoon weer een step voor volwassenen aangeschaft bij Wheelz4kids.com.

Wheelz for adults and kids

Laat je niet misleiden door de naam Wheelz4kids. Deze website geeft keuze uit meer dan honderd steps voor volwassenen. Naast steps voor kinderen en volwassenen kun je op de site ook terecht voor andere wheels, te weten:

 • heelys
 • rolschaatsen, skeelers en in line skates
 • schaatsen
 • loopfietsen
 • kinderfietsen
 • skelters
 • diverse soorten (skate)boards

Ik heb zelf een hele strakke opvouwbare step voor volwassenen. Ik neem die step om naar het station of de bushalte te gaan. Vervolgens neem ik de step makkelijk mee in de bus of trein en na de bus- of treinreis vervolg ik mijn weg op de step voor volwassenen. Voor in mijn vrije tijd heb ik een sportieve step. Met deze step voor volwassenen ga ik bijvoorbeeld de bossen in. Ik ga ook regelmatig samen met mijn vriend eropuit. Hij gaat dan op de fiets en ik op de step. Verder ben ik lid van een step club voor volwassenen. Wij doen elke maand een mooie tocht met een lunch ergens in Nederland. Voor mij is een step ook het gevoel hebben dat ik mij niet helemaal conformeer aan de wereld van de volwassenen en trouw blijf aan mijn authentieke zelf. Het is leuk om dat gevoel te delen met anderen. Het is ook gewoon een hele leuke manier van jezelf verplaatsen en dat kleurt je dag. Voor mensen die heel fanatiek willen steppen is er De Nederlandse Autoped Federatie die alle belangrijke evenementen in Nederland op het gebied van steppen coördineert en begeleidt. Er worden zelfs Nederlandse kampioenschappen uitgeschreven.

Step voor volwassenen

Een step wordt in Nederland ook wel autoped genoemd, terwijl die naam eigenlijk bedoeld was voor de gemotoriseerde step. De step is zijn geschiedenis begonnen als een serieus vervoermiddel voor goederen en mensen. Een step voor volwassenen dus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de step in verschillende Europese landen gebruikt als alternatief voor de fiets omdat fietsonderdelen toen schaars waren. Na de oorlog is de step eerst meer bekend geworden als kinderspeelgoed. Later werd de step onder volwassenen herontdekt. De step komt tegenwoordig steeds meer op de werkvloer bij grote bedrijven voor. De step is dan beter dan een fiets, omdat er relatief weinig ruimte nodig is voor stallen en opstappen en omdat er weinig onderhoud aan nodig is. De step is de laatste tijd veel in het nieuws omdat ze in België begonnen zijn om de elektrische step bij volwassenen aan te bieden als een soort van publiek vervoermiddel. Je kunt op elke straathoek dan zo’n step vinden en via een app zorgen dat je hem kunt gebruiken. In Nederland mag je met zo’n elektrische step voor volwassenen nog niet de weg op.