Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten B.V. verstrekt drukwerk voor organisaties en verenigingen. Naast communicatie via de digitale kanalen is drukwerk nog altijd van groot belang voor de communicatie met klanten en relaties. Drukwerk wordt minder gemakkelijk weggegooid en versterkt de identiteit en imago van de organisaties en verenigingen. Binnenhof Projecten kijkt daarvoor goed naar de wensen van de klant, om het drukwerk volledig te laten aansluiten bij diens wensen.

Drukwerk bij Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten is net als Nolin Uitgevers een drukwerkspecialistisch bedrijf. Nolin Uitgevers en Binnenhof Projecten realiseren publicaties voor stichtingen en organisaties. Deze publicaties zijn voor de organisaties en stichtingen gratis, door gebruik te maken van sponsoring door lokale ondernemingen uit de plaatsen waar de publicatie wordt uitgegeven.

Bij Binnenhof Projecten kunnen verenigingen en organisaties terecht voor verschillende vormen van drukwerk. Zo kan eenvoudig drukwerk worden gerealiseerd, maar kan Binnenhof Projecten bijvoorbeeld ook uw huisstijl ontwerpen. Daarnaast vindt Binnenhof Projecten het belangrijk dat u voor zowel grote als kleine hoeveelheden drukwerk bij hen terecht kunt.

Veel verenigingen en organisaties vinden het lastig om zelf origineel drukwerk of ontwerpen te bedenken. Ook hiervoor kunnen zij terecht bij Binnenhof Projecten. De ideeën van de klant staan altijd centraal en de gedachtegang van een vereniging of organisatie komt sterk terug in de publicaties van Binnenhof Projecten. Zo heeft Binnenhof Projecten al vele klanten geholpen met het realiseren van origineel, pakkend drukwerk.

De prijzen van vele drukwerkspecialisten liggen te hoog voor verenigingen en organisaties. Voor verenigingen en organisaties is het bij Nolin Uitgevers en Binnenhof Projecten mogelijk om via het SponsorPublicatieConcept gratis publicaties te realiseren. De werknemers van Binnenhof Projecten en Nolin verzorgen deze publicaties graag van top tot teen en zorgen ervoor dat de klant niet druk hoeft te zijn met sponsorwerving, ontwerp of uitgave. Binnenhof Projecten en Nolin kunnen daarbij eenmalige publicaties verzorgen of terugkerende projecten voor de klant realiseren. Zo kunnen de organisaties en verenigingen altijd bij Binnenhof Projecten terecht voor verschillende vormen van drukwerk.
Binnenhof Projecten B.V. is niet alleen actief voor verenigingen en organisaties, maar helpt ook studenten in hun leerproces. Binnenhof Projecten is een SBB erkend leerbedrijf, waar studenten van het MBO-niveau kunnen leren tijdens een stage. Op deze manier draagt Binnenhof Projecten niet alleen bij aan het drukwerk voor verenigingen en organisaties, maar dragen ze ook bij aan de maatschappij door deze jongeren te ondersteunen tijdens dit leerproces. Verder probeert Binnenhof Projecten ook zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dit doen zij door bijvoorbeeld zo min mogelijk te printen, afval te scheiden, groene stroom te gebruiken en waar mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht van buiten.