APK woning

Wonen doen we allemaal heel vanzelfsprekend, maar we staan vaak onvoldoende stil bij het belang van de veiligheid van de woning. Daarom wordt vaak een apk woning aangeraden en aangeboden. Dit kan goed zijn als u de woning gaat verkopen, maar ook als u al lange tijd in de woning woont. Tenslotte wordt het voor de auto ook regelmatig gedaan, waarom zouden we dat niet voor het huis doen? Wanneer u dit laat uitvoeren, dan wilt u hiervoor een deskundige organisatie inschakelen waarvan u zeker weet dat zij met erkende certificaten en beoordelingen komen. Naast een beoordeling wordt u ook advies gegeven hoe u de situatie van uw huis kunt verbeteren. Holland Building Maintenance voert regelmatig dergelijke inspecties uit. De gecertificeerde inspecteurs zijn op de hoogte van de laatste wetten en eisen op het gebied van de veiligheid van woningen. Een van de bekende apk woning uitvoeringen is de NTA 8025. Met deze leidraad wordt uw woning geïnspecteerd met de laatste technieken. Jaarlijks of vaker kunnen deze technieken en ook de wetten en eisen wijzigen. De inspecteurs van Holland Building Maintenance blijven altijd op de hoogte van deze veranderingen en daarom zijn zij de aangewezen professionals om een keuring te doen in een woning.

De inspectie bij een APK woning

Zie het als een manier om uw huis weer te vernieuwen. Dankzij de APK woning krijgt u de mogelijkheid ook de waarde van uw huis weer te verhogen. Hoe beter de status van uw huis is, hoe meer uw huis ook weer kan opleveren. Daarnaast leeft u ook in een veiligere woning en dat geeft ook een prettiger gevoel. De controles bij de inspectie hebben meestal betrekking op de volgende punten:

  • Gasinstallatie
  • Brandveiligheid
  • Legionella
  • Electra
  • Isolatie

Niet alle punten hoeven voor uw woning van toepassing te zijn voor een apk woning. Zo is niet voor alle woningen de gasinstallatie aan de orde. Holland Building Maintenance past de apk woning aan, aan de situatie van uw huis. Zelf heeft u hier ook invloed op. Wanneer u graag bepaalde zaken wilt laten nakijken die niet voor lijken te komen in de inspectie, dan bent u vrij deze voor te leggen aan Holland Building Maintenance. Bekijk op de website nta8025.nl wat een apk woning inhoud en wat voor toegevoegde waarde de inspectie heeft op uw leefsituatie. U wordt er zeker wijzer uit en het geeft u direct duidelijkheid over de punten die nog verbetering nodig hebben. Dat hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met uw woning. Soms moeten zaken ook gewoon aangepast worden aan de laatste regels en wetgeving. Dit wordt allemaal geoptimaliseerd aan de hand van een apk woning van Holland Building Maintenance.

Veilig wonen met Holland Building Maintenance

Dankzij de gecertificeerde inspecteurs van Holland Building Maintenance bent u altijd zeker van een optimale veiligheid. Zelf is dit moeilijk in de gaten houden. Vaak grijpen we pas in als er werkelijk iets defect is. Als onze apparaten uitvallen of elektra. Zo nu en dan worden inspecties uitgevoerd als u op het punt staat een woning te verkopen. Maar periodiek een apk woning laten uitvoeren kan zeker geen kwaad. Zelf is het moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van de eisen op het gebied van veiligheid. Wat het ene jaar als veilig werd gezien, kan het jaar daarop weer aangescherpt worden. Dergelijke omstandigheden zijn altijd onder ontwikkeling. Neem via nta8025.nl contact op met Holland Building Maintenance om een apk woning te laten uitvoeren die aansluit op uw huis. Al diverse makelaars, Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties schakelen deze deskundigen in om de veiligheid te garanderen en verbeteren van woningen door het land.