Ambachtelijke landwinkel in prachtige omgeving

Ambachtelijke landwinkel in prachtige omgevingHoudt u van natuurlijke producten van het land? Dan bent u op Kaasboerderij-geingenoegen.nl op de goede plek. Op deze website leest u alles over de landwinkel, boerderij en meer van melkveebedrijf Gein Genoegen. Allereerst is het goed om te weten waarvoor u allemaal terecht kunt bij Kaasboerderij Gein Genoegen. Om u een goed idee te geven van het aanbod en de mogelijkheden zetten we alle locaties en producten hier even op een rijtje:

  • Boerderijwinkel: hier kiest u onder andere uit producten als zuivelmanden, boerenkaas, vleespakketten en boederijzuivel
  • Bezoekboerderij: dit is onze kaasboerderij waar u alles over onze kaas te weten kunt komen en het natuurlijk kunt proeven en indien gewenst ook kunt kopen
  • De landwinkel: voor weidezuivel en ambachtelijke kaas kunt u hier terecht

Uiteindelijk weet u natuurlijk het best wat wij u allemaal te bieden hebben als u ons op locatie bezoekt. U bent daarom ook wanneer u wilt welkom in onze landwinkel en op de boerderij in Abcoude. Sinds 2010 zijn we al actief als klein melkveebedrijf onder de naam Geingenoegen. Vandaag de dag werken wij hier nog steeds met groot genoegen en we verwelkomen geïnteresseerden graag om ze meer over de producten en locatie te vertellen.

Een landwinkel met groot en veelzijdig assortiment

Hebt u speciaal interesse in onze landwinkel? Dan bent u hier op de goede plek. We vertellen u graag meer over de winkel en de producten die u er kunt vinden. Iedere bezoeker van onze winkel zal ontdekken dat er een groot aantal veelzijdige producten verkrijgbaar is. We bieden klanten graag een zo veelzijdig mogelijk aanbod aan. Onze hoofdproducten in de landwinkel zijn weidezuivel en ambachtelijke kaas, maar dit is in allerlei vormen en varianten verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit andere producten zoals cadeaumandjes en jams, honing en mosterd. Zoals u ziet is het assortiment bijzonder veelzijdig. Afhankelijk van het seizoen en andere omstandigheden is het aanbod ook steeds afwisselend. Er zijn vaak weer andere artikelen in de zaak te vinden. We houden ons aanbod graag verrassend en erg gevarieerd. Vanwege de veelzijdigheid is de winkel ook zeer geschikt om een leuk presentje te kopen. Ook delicatessen voor een speciale gelegenheid zijn volop verkrijgbaar. Voor ieder product geldt hoe dan ook dat het vers van het land komt. U kunt bij ons altijd rekenen op de verste producten van de hoogste kwaliteit. Dit geldt voor onze kaas, zuivel en alle andere artikelen.

Proef het land in onze zuivelproducten

Iedereen die graag zo vers mogelijke etenswaren koopt, is in onze landwinkel aan het goede adres. Bij ons staan natuurlijke producten voorop. Bovendien willen we altijd garant staan voor kwaliteit en daarom halen we de producten van ons eigen land. Zo weten we precies hoe het aanbod in onze winkel is en kunnen we u het beste van het beste aanbieden. Wilt u een of meerdere kazen proberen uit onze landwinkel? Kom gerust langs en kijk of er iets tussen zit voor u. We hebben bijzonder veel smaken en soorten kaas, zoals brandnetel, mozzarella, knoflook en komijn. Voor het volledige assortiment kunt u langskomen op locatie of even contact opnemen om van tevoren te informeren. Ook op de website vindt u veel informatie over het aanbod en het bedrijf. Wat betreft zuivel hebt u ook meer dan genoeg keus. Boter, yoghurt en karnemelk zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Voor al uw zuivelbehoefte bent u bij ons daarom op de goede plek. Wilt u meer weten over ons bedrijf, de productiemethoden of iets anders? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in de winkel. We vertellen u graag meer.